• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

XENIOS THEOXENIA 4* - Ouranopolis


HOTEL XENIOS THEOXENIA 4*
     

www.theoxenia.gr

LOKACIJA: Hotel " Xenios Theoxenia" se nalazi u blizini malog grada - luke Uranopolisa, mesta na samoj granici sa Svetom Gorom. Spoj tamnoplavog mora i zelenila koje je okružuje čine ovaj hotel idealnim mestom za odmor.

SOBE:  Sobe su sa TWC ili kadom sa fenom, imaju velike lepe terase, A/C, telefon, mali frižider, SAT TV, krevetac (na upit, bez doplate).

Standardne sobe: namenjene su za 2-4 osobe, prostrane, gledaju na suprotno krilo zgrade, parking, bastu ili bočno na more.
No-view sobe: na nižem nivou u okviru zgrade u odnosu na standarne sobe, i „bez pogleda“, prostranije od standardnih soba, sa većim terasama koje su u hladu.
Maisonnette: nalaze se u novo-izgradjenom delu, imaju dva nivoa – donji, na kome je dnevni boravak sa kupatilom i opremljenom kuhinjom, i gornji gde se nalazi spavaća soba sa kupatilom, sve gledaju na more i bazen, namenjene su za 2-5 osoba. Sve gledaju na bazen i/ili na more.
Loft:  Loft se nalaze u izdvojenoj zgradi, namenjene su za 2-6 osoba i imaju dnevni boravak (2 standardna ili "francuski" ležaj i sofa) u okviru kojeg se nalazi kuhinja i  galeriju (2 standardna ili "francuski" ležaj), imaju pogled na bazen i/ili more.

SADRŽAJ/USLUGE: glavni restoran na bazi polupansiona, 4 bazena, djakuzi, hidromasaža, sobe sa pristupom internetom, fen za kosu, grejanje, recepcija 24 casa, servis za pranje veša, prodavnice, TV soba, mini market, sefovi za čuvanje dragocenosti (uz naknadu), sala za konferencije, hotelski mini bus za transfere gostiju, bazen i igralište za decu, soba za video igre, tereni za košarku, odbojku na plaži, mali fudbal, tenis, sportovi na vodi, taverna, piano bar, bar na plaži i pored bazena...

ISHRANA: Usluga u hotelu  je polupansion plus ili sve uključeno (all inclusive) – “švedski sto” (samoposluživanje). Usluga polupansion plus podrazumeva konzumiranje lokalnih bezalkoholnih pića, kafe i vode za vreme večere.CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU