• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

AKRATHOS BEACH 4* - Ouranopolis

AKRATHOS BEACH 4*  


www.akrathos-hotel.gr

LOKACIJA: Izgradjen u stilu arhitekture manastira na Atosu, na odličnoj lokaciji, samo 3 km od Ouranopolisa, Akrathos Beach pruža pravi doživljaj trećeg poluostrva Halkidikija. Hotel se sastoji od 6 trospratnih objekata. Idealan izbor za miran odmor.

SOBE: Sve sobe su kompletno renovirane 2016. godine i opremljene sa kupatilom, SAT TV, individualnom klimom, balkonom ili terasom, telefonom, frižiderom, fenom za kosu. Wi-Fi internet (uz doplatu na licu mesta) Tip dodatnog ležaja - sofa.

Double Room: (2 odrasle osobe i 2 deteta) - francuski ležaj i BunkBed (kreveti na sprat) ili francuski ležaj i dve sofe (za decu).

Family 2-Brooms: jedna soba poseduje dva odvojena kreveta, sofu i  kuhinjski kutak. Druga soba (odvojena vratima) poseduje francuski ležaj. Sobe za nepušače.

SADRŽAJ/USLUGE: bar, bazen, igralište za decu, dečiji klub, diskoteka, kafe, konferencijska sala, prodavnica, restoran, frizerski salon, servis za pranje veša, košarka, odbojka, sportovi na vodi, bilijar, video-igrice, igraonica, stoni tenis, tenis, teretana....

ISHRANA:
Usluga u hotelu je all inclusive (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU