• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Maj 2021.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Vila Nikiforos 1

Vila NIKIFOROS 1
Hotel studios Nikiforos 1 smešten je u mirnom delu Haniotija. Centralni trg ovog letovališta nalazi se na 100 metara udaljenosti od Nikiforosa, odnosno nepunu minutu laganog hoda. Od peščane plaže ga deli 130 metara. U okviru objekta se nalazi mala recepcija sa lobijem, bazen za odrasle kao i bazen za decu i bar pored bazena. Radno vreme bazena je od 09:00 do 20:30h.U prostranom dvorištu postoji uređen deo za decu. U sklopu smeštaja se nalazi parking sa ograničenim brojem mesta-parking se naplaćuje 2 Eura dnevno na licu mesta. Svaka stambena jedinica je opremljena kuhinjom koja sadrži frižider, mini rešo i posuđe, kupatilom, TV-om sa satelitskimm programom i klima uređajem. Gostima je na raspolaganju besplatan wireless internet koji je dostupan na terasama i oko bazena. Klima se doplaćuje na licu mesta 3 Eura dnevno (nije obavezno). Posteljina i peškiri se menjaju svakih 5 dana.
Napomena: u dvokrevetnu stambenu jedinicu mogu biti smeštene 2 odrasle osobe i jedno dete do 4 godine, dok u trokrevetnu stambenu jedinicu mogu biti smeštene 3 odrasle osobe.

1/2 studio: 2 standardna ležaja ili 1 francuski ležaj
1/3 studio: 1 francuski ležaj i 1 standardni ležaj