• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

EVRIPIDIS 2*+ - Afitos


Evripidis 1* - Afitos

http://www.hotel-evripidis.gr/Hotel Evripidis se nalazi na 800 metara od primorskog mesta Afitosa, u neposrednoj blizini kosmopolitske Kalitee, na Halkidikiju. Autobuska stanice se nalazi na 200 metara od hotela. Predstavlja pravu oazu mira za porodice i parove, ali i za večernje izlaske u obližnja poznata letovališta. Afitos (udaljen od hotela oko pola kilometra) je šarmantno, možemo i reći etno selo, sa kaldrmisanim i popločanim malim, uskim ulicama sa kamenim kućama koje odišu tradicijom i istorijom. Prepun je malih prodavnica, kafića i taverni, a sa šetališta na litici iznad mora se pruža predivan pogled na Sitoniju i Svetu goru sa Atosom. Hotel Evripidis ima recepciju sa lobijem, bar, glavni i a la carte restoran, bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima, dečji bazen, veliki vrt sa igralištem za decu i parking.  Hotel ima i besplatan pristup Internetu u javnim delovima hotela. Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. 


SADRŽAJ HOTELA: balkon, dečiji bazen, nacionalni restoran, otvoreni bazen, recepcija.

SADRŽAJ SOBE: balkon, frižider, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom i toaletom, LCD TV.

OPIS SMEŠTAJA:

Standard soba: oko 20-23m2, lepo nameštena soba sa pogledom na more/baštu, dizajnirana za 2-3 osobe (dva kreveta i pomoćni ležaj), klima se plaća dodatno i iznosi 3 eur dnevno, fen za kosu je raspoloživ na upit.
Standard soba 2+2: oko 23m2, lepo nameštena soba sa pogledom na more/baštu, dizajnirana za 2-4 osobe (dva kreveta i pomoćni ležaj, sofa ili krevet na sprat u zavisnosti od broja osoba), klima se plaća dodatno i iznosi 3 eur dnevno, fen za kosu je raspoloživ na upit.
 

Usluga u hotelu Evripidis je noćenje sa doručkom – švedski sto (samoposluživanje).

GPS koordinate: 40.085012, 23.443434
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU