• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Jun 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

STRATOS 3* - Afitos


Stratos 3* - Afitos

http://www.stratoshotel.gr/


Hotel Stratos udaljen je svega 150m od centra slikovitog mesta Afitos i na 10 minuta hoda od plaže. Poseduje otvoreni bazen, dečiji bazen i bar pored bazena. Besplatan bežični internet dostupan je u zajedničkim prostorijama. Sobe su svetle i imaju nameštene balkone, a sa većine balkona pruža se pogled na prostrano unutrašnje dvorište i na bazen. Sve klimatizovane i moderno uređene sobe sadrže fen za kosu, sef i TV. Dečiji kreveci se mogu koristiti besplatno. Domaći doručak na bazi švedskog stola služi se svakog jutra i obuhvata sveže ispečene pite. Tokom letnjih meseci možete doručkovati ili večerati na šarmantnoj terasi. Besplatan parking se nalazi na 100 metara od hotela i može se koristiti u zavisnosti od raspoloživosti. Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom.


SADRŽAJ HOTELA: bar pored bazena, dečiji bazen, dečiji zabavni park, otvoreni bazen, parking, recepcija, rent-a-car, restoran, suncobrani i ležaljke pored bazena, wi-fi internet.

SADRŽAJ SOBE: balkon, klima uređaj, LCD TV, mini-frižider, sef, tv/sat.

OPIS SMEŠTAJA:
Standard soba: je sa pogledom na bazen ili na dvorište. Imaju bračni ležaj ili dva obična i jedan običan ležaj. Namenjene su za 2-3 osobe.
Family suite: sastoji se od dve odvojene sobe sa povezanim vratima, u svakoj sobi se nalazi klima uredjaj. Predviđene su za 2-4 osobe (bračni ležaj ili dva obična ležaja i sofa).

GSP koordinate: 40,099105, 23,434025
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU