• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

PASHOS 3* - Kriopigi


Pashos 3* - Kriopigi


Hotel Pashos  se nalazi na poluostrvu Kassandra, između mesta Kriopigi i Kalitea na Halkidikiju. Na izvrsnoj lokaciji, samo 250m od bele pešćane plaže, Pashos Hotel stoji na uzvišenju što pruže prelep pogled a okružuju ga borova stable. Ovaj mali prijateljski hotel nudi i više od cene.Hotel se nalazi na 100m od autobuske stanice, odakle su Vam dalje dostupne sve ostale destinacije u okolini. Udaljenost od aerodroma je 80km.
Hotel poseduje kafe bar sa terasom gde gosti mogu da se posluže pićem i nečim da prezalogaje. Osim toga, na raspolaganju im je bazen sa osunčanom terasom i velikom baštom. Na recepciji hotela je čak dostupna i wi-fi konekcija.Pashos hotel raspolaže sa 32 sobe koje imaju prostran balkon. Opremljene su kupatilom sa tuš kabinom i klima uređajem, a sve sobe imaju direktan ili bočni pogled na more. 


SADRŽAJ HOTELA: bar, internet kafe, otvoreni bazen, parking, recepcija, rent-a-car, restoran, snack bar, suncobrani i ležaljke pored bazena, tv sala.

SADRŽAJ SOBE: balkon, klima uređaj, mini-frižider, telefon, tv/sat.

OPIS SMEŠTAJA:
Jednokrevetna soba: skromno opremljena, obično se dvokrevetna koristi kao jednokrevetna (jedna osoba).
Standard soba: namenjena za 2-4 osobe (bračni ležaj ili dva obična ležaja i pomoćni  ležaj).


USLUGA: u hotelu je polupansion, po principu samoposluživanja (švedski sto).


GPS koordinate:  40.049652, 23.467837CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU