• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

SARANTIS 2* - Hanioti


Sarantis 2* - Hanioti

http://www.sarantishotel.gr/Hotel Sarantis je kompletno renoviran 2012. godine. Nalazi se u Haniotiju, ispod glavnog puta, nedaleko od centra (oko 200 metara) i plaže (oko 400 metara). Od Soluna je udaljen oko 95 kilometara, a od Pefkohorija samo 5 kilometara. Ovaj izuzetno dobar hotel u svojoj kategoriji gostima stavlja na raspolaganje: recepciju sa lobijem i barom, barom na bazenu, restoran, sefove na recepciji (uz doplatu na licu mesta), otvoreni bazen, igralište za decu, pristup Internetu u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta)... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sobe su moderno opremljene i imaju: kupatilo, A/C (uz doplatu na licu mesta), TV, frižider, telefon, sef (uz doplatu na licu mesta), krevetac (na upit, uz doplatu po cenovniku), balkon/terasa. Studiji pored navedenog imaju i malu kuhinju (samo za rezervacije na bazi najma; za rezervacije na bazi noćenja sa doručkom ili na bazi polupansiona, dobija se soba bez kuhinje).

SADRŽAJ HOTELA: bar pored bazena, bašta, dečiji bazen, dečiji zabavni park, kafe bar, otvoreni bazen, restoran, sef, suncobrani i ležaljke pored bazena, wi-fi internet.

SADRŽAJ SOBE: balkon, klima uređaj, LCD TV, mini-frižider, sef, telefon, tv/sat.

OPIS SMEŠTAJA:
Soba:  je veličine 19-26m² i namenjena je za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj).
Standard soba: je veličine 19-26m² i namenjena je za 2-3 osobe (2 standardna ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj).

Usluga u hotelu je najam ili noćenje sa doručkom – “švedski sto” (samoposluživanje).

GPS koordinate: 39.998408, 23.572775CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU