• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

TRESOR SOUSOURAS 4* - Hanioti


Tresor Sousouras 4* - Hanioti


Hotel Tresor Sousouras (ex. Hanioti Palace) nalazi na samo 150m od plaže u mirnom delu Haniotija. U prijatnoj atmosferi pruža sve usluge koje jedan moderan hotel treba da ima. Nalazi se u neposrednoj blizini gradskog trga. Hanioti Palace pored recepcije sa lobijem ima poluolimpijski i dečji bazen, bar pored bazena, dečje igralište, saunu (besplatno), wi-fi Internet u javnim delovima hotela (uz doplatu na licu mesta). Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu. Sobe su sa TWC sa fenom, telefonom, radiom, terasom, krevecom (na upit, uz doplatu), SAT TV, mini-barom i A/C


SADRŽAJ HOTELA: bar, bar na plaži, dečiji bazen, dečiji zabavni park, kafe bar, otvoreni, bazen, parking, recepcija, restoran, sauna, snack bar, sportovi na vodi, suncobrani i ležaljke pored bazena, tv sala, video igre.

SADRŽAJ SOBE: fen za kosu, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom i toaletom, mini bar, telefon, terasa, tv/sat, wi-fi internet (doplata).

OPIS SMEŠTAJA:
Standard soba: oko22m2, namenjena za 2-3 osobe (dva standardna i pomoćni ležaj).
Suite: oko 70m2, sastoji se od dve odvojene prostorije, namenjena za 2-5 osoba (dva standardna ili bračni ležaj sa sofama).

USLUGA: Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto). Baby cot  - 3€ po danu.

GPS koordinate: 40.001562, 23.572503
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU