• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

LOUTRA BEACH 3* - Agia Paraskevi


Loutra Beach 3* - Agia Paraskevi

http://www.loutra-beach.gr/hotel/


Mali porodični hotel Loutra Beach (22 sobe), nalazi se u centru ovog interesantnog i lepog letovališta. Od gradske plaže je udaljen tridesetak metara, a od Spa centra sa prirodno grejanim bazenima oko 800 metara. Skoro na kraju poluostrva, okrenuta prema Olimpu, Lutra je poznata po svojim termalnim, lekovitim izvorima, ali i po izvanrednim ribljim tavernama. Loutra Beach je udaljen od Soluna oko 100 kilometara i poznata je kao banja u blizini planinskog sela Agia Paraskevi (3 kilometra) i Pefkohorija (10 kilometara). Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i vetrova sa pučine. Gradić pruža sve mogućnosti za prijatan i lep odmor, naročito za porodice i starije. Hotel ima recepciju sa lobijem, sefove na recepciji (uračunati u cenu), restoran, bar, besplatan pristup Internetu u javnim delovima hotela, TV salu, teretanu, saunu i tursko kupatilo (sve uz doplatu na licu mesta) i parking.
Sobe su klimatizovane, a svaka je opremljena TV-om, direktnom telefonskom linijom i sopstvenim kupatilom. Pojedine sobe izlaze na namešteni balkon sa pogledom na more.

Hotel raspolaže salom za doručak, a hotelski restoran služi sjajan izbor tradicionalnih jela. Pića su Vam na raspolaganju u baru.
Recepcija radi od 08:00 do 24:00. Centar Soluna je udaljen 105 km. Na raspolaganju Vam je besplatan hotelski parking.


SADRŽAJ HOTELA: hamam, sauna, teretana.

SADRŽAJ SOBE: balkon, frižider, klima uređaj, krevetac za bebe, kupatilo sa tuš kabinom i toaletom, LCD TV, sef, telefon, tv/sat.

OPIS SMEŠTAJA:

Standard soba: oko 21m², moderno opremljene sobe, sа brаčnim krevetom ili 2 odvojenа krevetа i sofom, opremljenа svim potrebаmа (nаmenjene zа 2-4 osobe). Soba sadrži krevetаc zа bebe, kupаtilo, klima, bаlkon / terаsа, frižider, TV flаt screen, SAT TV, telefon, tuš.

USLUGA: Ishrana je po principu samoposluživanja (švedski sto).

GPS koordinate: 39.928399, 23.585451
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU