• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

RAHONI CRONWELL PARK HOTL ADULTS ONLY 5* - Nea Ski


Rahoni Cronwell Park Hotel Adults Only 5* - Nea Skioni


http://rahoni.cronwell.com/


Lokacija: Poluostrvo Kasandra, 300 m od centar mesta Nea Skioni, 100 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu, 115 km od Soluna.

Butik hotel sa pet zvezdica, okružen borovima i maslinjacima. Fantastičan pogled na more. Hotel se sastoji od dve manje zgrade na tri nivoa i centralne zgrade. Prostrane, komforne sobe i apartmani, sve sa pogledom na more, moderan dizajn, restoran i barovi, bazen sa panoramskim pogledom na more, otvorena teretana, internet. Idealan za komforan i opuštajući odmor za sve kategorije turista.

Ukupno 20 soba: Doubles Superior (~28.5 m2), Suites Luxury (~40 m2), Suites Deluxe (~40 m2).

Sve sobe sa pogledom na more. Svaka soba na prvom nivou ima privatnu zonu, a sobe na drugom nivou - 2 terase sa pogledom na more i borovu šumu.

U sobama: ind. klima, mini frižider/mini bar (uz doplatu na licu mesta), telefon, besplatni Wi-Fi internet, SAT TV(ruski kanali), televizor sa ravnim ekranom, sef (besplatno), kupatilo/tuš, set za kupatilo, fen, namešten balkon/terasa.

Double Superior - spavaća soba sa francuskim ležajem i gostinjskim kutkom sa sofom.

Suite Deluxe 2 sobe, spavaća sa francuskim ležajem i tušem, salon sa sofom, kamin, kupatilo, bade mantili i papuče, 3 balkona, 2 televizora.

Suite Luxury -  2 sobe: spavaća sa francuskim ležajem i tušem, salon sa sofom i tušem, 2 balkona, bade mantili i papuče, 2 televizora.

Sobe za nepušače.

Dnevno ciscenje sobe, promena posteljine 3 puta nedeljno.

CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU