• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Jun 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

PALLINI BEACH HOTEL 4* - Kallithea


Pallini Beach Hotel 4* - Kalithea    


http://www.g-hotels.gr/


LOKACIJA: Pallini Beach Hotel se nalazi u okviru kompleksa G-hotela, i ponosi se kristalno čistim morem, odličnom uslugom, kao i pažnjom koju posvećuju svakom gostu pojedinačno.

SOBE: Sve sobe imaju klima uredjaj, kupatilo, fen za kosu, balkon ili verandu, SAT TV, telefonsku liniju, sef, mini frižider, grejanje.

Standardne sobe: oko 25m2, prostrane i udobne sa pogledom na more bočno, namenjene su za 2-4 osobe.
Bungalow: nalaze se na plaži, u prvom, drugom, trećem ili četvrtom redu od plaže, imaju privatnu baštu idelnu za decu i čajnu kuhinju, namenjeni su za 2-4 osobe.
Suite: sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka gde se mogu smestiti još dve osobe, imaju pogled na more (direktno ili bočno) i namenjeni su za 2-4 osobe.

SADRŽAJ/USLUGE: recepcija, restorani i barovi, dečije igralište, 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen, usluga iznajmljivanja peškira za plažu, masaža, diskoteka, privatna peščana plaža sa barovima, tereni za tenis, sportovi na vodi, internet ugao, mini market i nekoliko prodavnica, parking, servis za pranje veša, menjačnica, rent-a-car ...

ISHRANA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).


CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU