• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

CHROUSSO VILLAGE 4* - Paliouri


CHROUSSO VILLAGE HOTEL 4* - Paliouri 

http://www.chrousso.gr/


LOKACIJA:
Chrousso Village se nalazi na vrhu prvog prsta, Kasandre. Izgradjen je u stilu klub-hotela, renoviran 2005 godine i sastoji se iz glavne zgrade i 15 manjih zgrada gde su smeštene sobe. Na oko 40 ha prelepe bašte, predstavlja spoj luksuza, netaknute prirode i tradicionalne grčke gostoljubivosti. Od plaze je udaljen 500m

SOBE: Sve sobe sadrže balkon ili terasu, kupatilo, SAT TV, telefon, sef i opremljenu kuhinju.

Studio: prostrana kombinovana dnevno - spavaća soba, namenjena za 2-4 osobe(četvrta osoba - dete do 12 godina)
Apartman: sastoje se iz dnevne sobe sa kuhinjom i odvojene spavaće sobe, namenjeni su za 2-5 osoba (peta osoba - dete do 12 godina)

SADRŽAJ/USLUGE: prodavnice, recepcija, 2 otvorena bazena, mini market, mala konferencijska sala, usluga slanja pošte, prva pomoć, sef za čuvanje stvari od vrednosti, prodavnica nakita, 2 dečija bazena, program animacije za decu, tereni za košarku, odbojku, tenis, odbojku na plaži, stoni tenis, sportovi na vodi, škola ronjenja, snek bar, bar pored plaže...

ISHRANA: Usluga u hotelu je nocenje sa doruckom, polupansion ili all inclusive (“sve uključeno“, na bazi švedskog stola, samoposluživanje).

NAPOMENA: Ležaljke i suncobrani na plaži se naplaćuju.
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU