• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

SIMANTRO BEACH 5* - Sani


Simantro Beach 4* - Sani


http://www.simantrobeach.gr/


LOKACIJA: Za one koji traže prelepo okruženje, perfektno more, izvanrednu hranu, apsolutni komfor u miru i tišini, Simantro Beach je odličan izbor. Deo je lanca G-hotels, kome pripadaju i Athos Palace, Pallini beach i Macedonian Sun u Kalithei.

SOBE: Sve sobe su renovirane u skorije vreme i sadrže terasu/balkon, kupatilo, klima uredjaj, fen za kosu, SAT TV, mini frižider, telefonsku liniju, sef.

Standardna soba: oko 25m2, za 2 - 3 osobe, pogled ka moru ili bašti hotela.
Suite beach front: prostranije svite sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom, za 2-5 osoba, imaju izlaz na plažu.
Suite: svite sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom idealne za porodice sa decom, gledaju na planinu.

SADRŽAJ/USLUGE: recepcija, 2 restorana, taverna na plaži, 4 bara, 2 otvorena i 1 zatvoreni bazen, bazen za decu, igralište, baby sitting, internet, mini market, room service, masaža, tereni za tenis, stoni tenis, fudbal; aerobik, ronilački centar, sportovi na vodi, diskoteka, servis za pranje veša, menjačnica, rent-a-car, parking, internet ugao...

ISHRANA: polupansion - švedski sto i "all inclusive" (sve uključeno).

CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU