• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

MENDI HOTEL 4* - Kalandra


Mendi Hotel 4* - Kalandra

http://www.mendi-hotel.gr/


LOKACIJA:
Beskrajna peščana plaža, borova šuma koja ga okružuje, prostrane sobe sa pogledom koji oduzima dah, odlična usluga i gostoprimljivost čine ovaj hotel pravim izborom za porodice sa decom. Nalazi se na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, izmedju mesta Possidi i Nea Skioni. U blizini hotela nalaze se ostaci antičkog svetilišta Mendi po kome hotel i čitava oblast nose ime.

SOBE: Sve sobe sadrže terasu ili balkon, mali frižider, SAT TV, telefonsku liniju, fen za kosu, klima uredjaj, kupatilo sa tuš kabinom.

Standardne sobe: imaju terase se pogledom na more, i nalaze se na gornjim spratovima glavne zgrade, namenjene su za 2-3 osobe.
Studiji: nalaze se u prizemlju i izlaze na baštu, pored navedenih sadržaja, imaju i opremljenu kuhinju, namenjeni su za 2-4 osobe.

SADRŽAJ/USLUGE: bar, bar pored bazena, dečiji bazen, igraonica, konferencijska sala, lobi bar, mini market, mini golf, otvoreni bazen, parking, prodavnica suvenira, recepcija, rent-a-car, restoran, spa i wellness centar, sportovi na vodi, stoni tenis, teniski tereni otvoreni, teren za male sportove, teren za odbojku, teretana...

ISHRANA: Usluga u hotelu je polupansion (u Standardnim sobama), noćenje s doručkom (u Studijima), ili all inclusive (“sve uključeno“, na bazi švedskog stola, samoposluživanje).




CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU