• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Jun 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

AEGEAN MELATHRON THALASSO SPA HOTEL5* - Kalithea


Aegean Melathron 5* - Kalithea  

http://www.aegeanstar.com/


LOKACIJA: Ovaj luksuzni hotel nalazi se na obali mora, okružen zelenilom koje se pruža sve do prelepe plaže i kristalno čistog mora. Pripada grupi Aegean Star Hotels. 90 km od Soluna, 3 km od Kalitee. Hotelski kompleks nalazi se sa obe strane magistralnog puta, povezan pešačkim prolazom.

SOBE: Sve sobe imaju balkon ili terasu sa garniturom za sedenje, klima uredjaj, SAT TV, pristup internetu, direktnu telefonsku liniju, sef (bez doplate), mali frižider, posebni uslovi za invalide.

Standardne sobe: oko 25 m2, nalaze se u glavnoj zgradi i bungalovima i imaju pogled na more (bočno ili direktno), namenjene su za najviše 3 osobe.
Junior suites: oko 36 m2, imaju dnevnu sobu i glavnu spavaću sobu, namenjene su za2-4 osobe.
Suite: oko 52m2, imaju prostranu dnevnu sobu, glavnu spavaću sobu i dva kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tuš kabinom) i terasu, sve svite se nalaze u bungalovima i namenjene su za 2-4 osobe.
Suite sa privatnim bazenom: iste su kao standardne svite, s tim što imaju privatni bazen dubine 1.5m.

SADRŽAJ/USLUGE: 3 otvorena i zatvoreni bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži, peškiri za plažu (uz depozit), barovi oko bazena i na plaži, privatna plaža duga oko 200m, punkt za sportove na vodi (skijanje na vodi, džet ski, pedaline, kanui), stoni tenis, boćanje, joga, aerobik, fitnes studio, animacija za decu (od 4-12 godina), tereni za tenis, večernja animacija uz živu muziku, menjačnica, taksi, glavni bar, disko, restoran, taverna, spa centar sa opuštajućim programima, saunom, tretmanima lica, vežbama oblikovanja...

ISHRANA: polupansion – doručak i večera na bazi švedskog stola.

CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU