• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Jun 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

AKRITAS EF ZIN VILLAS 4* - Paliouri

AKRITAS EV ZIN 4*     http://www.akritasefzin.gr/

LOKACIJA: Akritas Ev Zin Villas&Suites je kompleks vila kao stvoren za one koji žele bezbrižan odmor u dobro opremljenom objektu. Ima idiličnu lokaciju, na kraju prvog prsta, 3km od Agia Paraskevi vazdušne banje, okružen borovima na uzvišenju odakle se pruža fenomenalan pogled. Sastoji se iz tri manja kompleksa vila sa suitama. Svi objekti (2 privatne vile, 13 luksuznih vila i 12 suita) gledaju na baštu, bazen i naravno na beskrajno plavo more. U okviru kompleksa tu je odličan restoran koji organizuje nezaboravne grčke večeri, vinski podrum nadaleko poznat po najstarijim i najskupljim vinima, kafeterija kao i prodavnica tradicionalnih domaćih proizvoda.

SOBE: Tri kompleksa Athos, Afrodita i Dias sastoje se iz privatnih vila i suita i svi su različito uređeni. Vile za 6-10 gostiju na dva sprata sa tri spavaće sobe sa bračnim ili single krevetima, potpuno su opremljene kuhinjom, trpezarijom i velikom dnevnom sobom sa kaminom, dva kupatila, privatnim bazenom, plazma TV-om i DVD-jem kao i klima uređajem. Suite su opremljene velikim, ručno pravljenim krevetima, kuhinjom, dnevnom sobom sa kaminom, plazma TV-om i DVD-jem, saunom, jacuzzijem ili hidro-masažom za trenutke relaksacije. Suite na prvom spratu su za dvoje, dok su suite na drugom spratu opremljene za 2-4 osobe.

SADRŽAJ/USLUGE: 2 restorana, vinski podrum, kafe bar, prodavnica tradicionalnih domaćih proizvoda. Moguće je ugovoriti sopstvenog kuvara i poslugu, kao i transfer helikopterom od solunskog ili atinskog aerodroma.

ISHRANA: Usluga u hotelu Akritas Villas je najam uz mogućnost doplate za doručak u restoranu.CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU