• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

ISTION CLUB & SPA 5* - Nea Potidea


ISTION CLUB 5*

Nea Potidea


http://www.istionclub.gr/


LOKACIJA: potpuno nov hotel, smešten na ulasku na Kasandru, svojim gostima nudi sve uslove za luksuz i relaksaciju svojim izgledom i funkcionalnošću. Kao novi član lanca hotela 'Portes hotels', Istion Club podiže na viši nivo kvalitet usluge ovih hotela.

SOBE: Sve sobe imaju klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, fen za kosu, mini bar, sef, SAT TV, radio.

Standardne sobe: oko 25 m2, za 2-3 osobe, sa pogledom na vrt.
Family suite: oko 45 m2, za 2-4 osobe, posebno namenjeni porodicama, sastoji se iz spavaće sobe i dnevnog boravka.
Suite: oko 45 m2, za 2-4 osobe, dodatno opremljeni aparatom za kafu ili čaj i 2 LCD TV-a, sastoje se iz spavaće sobe i dnevnog boravka. Neke od suita imaju pogled na more.

SADRŽAJ: glavni restoran, grčka taverna, italijanski restoran, bar kraj bazena, spa centar, sportovi na vodi, ronjenje i surfovanje, teniski tereni, odbojka na plaži, stoni tenis, boćanje, aerobik, teretana, đakuzi, sauna, masaža u okviru spa centra, shopping deo, otvoreni i zatvoreni bazen, internet ugao, wireless internet, servis za pranje veša, rent a car, parking, bazen za decu, dečije igralište, mini klub za decu od 4-12 godina...

ISHRANA: usluga u hotelu je polupansion (doručak i večera - samoposluživanje, na bazi švedskog stola) ili ultra all inclusive ('sve uključeno').

CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU