• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 28. Septembar 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

CALYPSO HOTEL 2*+ - Hanioti


CALYPSO 2* - Hanioti


http://www.hotelcalypso.gr/

LOKACIJA:  Mali tradicionalno uredjeni hotel, sa odličnom lokacijom, hotel Calypso obećava miran i udoban odmor. U centralnom delu hotela nalazi se terasa sa bazenom i ležaljkama i suncobranim, i većina soba gleda baš na bazen.

SOBE: Sve sobe su opremljene klima uredjajem, SAT TV-om, malim frižiderom, direktnom telefonskom linijom, sefom, fenom za kosu, kupatilom, terasom. Dostupan je i krevetac za bebe.

Standardne sobe: oko 22-25m2, namenjene su za 2-4 osobe.
Superior sobe: oko 22-25m2, na poslednjem spratu, sa bračnim krevetom, neke gledaju na more, namenjene za 2-3 osobe.

SADRŽAJ/USLUGE: bazen na otvorenom, bar kraj bazena, snek bar, velika terasa sa ležaljkama i suncobranima, restoran, večernja zabava, „happy hour“ u glavnom baru svako veče, recepcija, lobi sa velikim SAT TV-om, pikado, menjačnica, mini golf...

USLUGA: Usluga u hotelu je noćenje s doručkom (na bazi švedskog stola, samoposluživanje) ili polupansion (meni-izbor više jela)CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU