• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Jun 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

THEOPHANO IMPERIAL PALACE 5* - Kallithea


Theophano Imperial Palace  5* - Kalithea 


http://www.
theophanoimperial.gr/

LOKACIJA: Theophano Imperial Palace 5* je potpuno renoviran 2008 godine, i nalazi se u okviru kompleksa Athos Palace i Pallini Beach. Svojom inovativnošću i dekorativnošću u pogledu uredjenja soba uvodi viši standard u ovaj kompleks G-hotela.

SOBE: Sve sobe gledaju na baštu i ka zalivu Toroneos i imaju klima uredjaj, mini bar, kupatilo sa djakuzijem, bade-mantilima, fenom za kosu i kozmetičkim preparatima, terasu/balkon, sef, SAT TV, ADSL konekcija.

DeLuxe sobe: namenjene isključivo za 2 osobe.
DeLuxe suite: oko 60 m2, imaju spavaću sobu i dnevni boravak (ili druga spavaća soba za decu), dva kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tuš kabinom), 2 SAT TV-a, poklon dobrodošlice, namenjene su za 2-3 osobe.
Grand Pool suite: oko 60 m2 sa terasom sa privatnim bazenom, imaju spavaću sobu i dnevnu sobu (ili spavaću sobu za decu), dva kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tuš kabinom), poklon dobrodošlice, namenjene za 2-3 osobe.
Penthouse DeLuxe suite: oko 100 m2, imaju glavnu spavaću sobu, još jednu manju spavaću sobu, dva kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tuš kabinom), dnevnu sobu sa trpezarijom, i veliku terasu, 2 SAT TV-a, poklon dobrodošlice, aparat za kafu/čaj, privatni batler na zahtev, namenjene su za 2-4 osobe.
Imperial suite: oko 120 m2, imaju glavnu spavaću sobu, dve manje spavaće sobe, dnevni boravak, tri kupatila sa djakuzijem, terasu sa privatnim bazenom, SAT TV u svakoj prostoriji, poklon dobrodošlice, namenjene su za najviše 6 osoba.
Anatoli Club suite: oko 45 m2, imaju veliku spavaću sobu sa dnevnim boravkom, kupatilo sa djakuzijem, baštu sa privatnim bazen koji dele sa još jednom svitom, namenjene za 2 osobe, neke od svita mogu biti spojene vratima sa svitom pored.
Anatoli Executive Suite: oko 90m2, imaju veliku spavaću sobu sa dnevnim boravkom, odvojeni garderober, još jednu spavaću sobu, 2 kupatila (jedno sa djakuzijem, jedno sa tuš kabinom), parno kupatilo (hamam), privatnu baštu sa privatnim bazenom koji dele sa još jednom svitom, namenjene su za najviše 4 osobe, neke od svita mogu biti spojene vratima sa svitom pored.

SADRŽAJ/USLUGE: bazen u okviru uredjene bašte, bar kraj bazena, gurmanski restoran, piano bar, animacija za decu u mini klubu (za decu od 4-12 godina starosti), specijalni meni za decu, bejbi-siting (uz doplatu), punkt sa sportovima na vodi (pedaline i kanui, džet ski, paraglajding, ronjenje), 6 teniskih terena, odbojka na plaži, stoni tenis, mini-golf, pikado, aerobik...

ISHRANA: Usluga u hotelu je noćenje s doručkom (na bazi švedskog stola, samopoluživanje)
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU