• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Jun 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

IKOS OCEANIA 5* - Nea Moudania


IKOS OCEANIA 5*

Nea Moudania   http://ikosresorts.com/oceania/


LOKACIJA:
Novi kompleks, izgrađen 2005. godine u obliku amfiteatra sa pogledom na Egejsko more, nudi sasvim novi doživljaj ultra all inclusive usluge. Hotel se nalazi na samo 1 km od Nea Mudanje, na početku prvog prsta Halkidikija, Kasandre. Glavna zgrada se sastoji od 6 spratova i 5 krila sa smeštajnim jedinicama.

SOBE:
sve sobe imaju kupatilo sa kadom i tušem ili samo sa tušem, ogledalo, bademantili i papuče, fen, toaletni pribor, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta; plazma TV, SAT TV(ruski kanali), CD/DVD plejer, besplatan Wi-Fi internet, telefon, klima, el. sef, mini bar/frižider(dopunjavanje dnevno), aparat za pripremu čaja ili kafe, aparat za kafu Nespresso, kuvalo za vodu. Room service 24h.

Promo dvokrevtne sobe sa pogledom na vrt: standardne sobe sa opremljenom terasom, veličine oko 30m2.
Superior dvokrevetne sobe: pogled na more ili bočni pogled na more, veličine oko 30m2.
Junior Suite s pogledom na more: otvorenog plana. Gostinjska zona i spavaća soba sa francuskim ležajem, pogled na more, veličine oko 35m2.
Junior Suite sa privatnim vrtom: otvorenog  plana. Gostinjski deo i spavaća soba sa francuskim ležajem, nameštena terasa i privatni vrt, veličine oko 35m2.

Porodična soba s pogledom na more: dve povezane sobe, dva francuska ležaja, dva kupatila, pogled na more, veličine oko 60m2.

Panorama Junior Suite s pogledom na more: otvorenog plana. Gostinjski deo i spavaća soba sa francuskim ležajem, panoramski pogled na more, veličine oko 35m2.

Jednosoban Family Suite s pogledom na more: gostinjski deo i odvojena spavaća soba. Nalazi se u prizemlju (ground floor), namestena terasa i privatni vrt, veličine oko 48m2.

Jednosoban Family Suite s privatnim vrtom: gostinjski deo i odvojena spavaća soba. Smeštena u prizemlju (ground floor), nameštena terasa i privatni vrt, veličine oko 48m2.

IKOS DELUXE COLLECTION

Deluxe Junior Suite s pogledom na more: otvorenog plana, gostinjski deo i spavaća soba, pogled na more, pristup Deluxe Collection na bazenu i plaži, veličine oko 37m2.

Deluxe Junior Suite s privatnim vrtom: otvorenog plana, gostinjski deo i spavaća soba, privatni vrt, pristup Deluxe Collection na bazenu i plaži, veličine oko 37m2.

Deluxe jednosoban Family Suite s pogledom na more:  gostinjski deo i spavaća soba, balkon ili terasa sa ležaljkama, pogled na more, pristup Deluxe Collection na bazenu i plaži., veličine oko 55m2.

Deluxe dvosoban Family Suite s pogledom na more: gostinjski deo, glavna spavaća soba sa kupatilom (sa kadom), dečija spavaća soba sa kupatilom (tuš), 3 televizora, balkon, pogled na more, pristup Deluxe Collection na bazenu i plaži, veličine oko 75m2.

Deluxe dvosoban Family Suites s privatnim vrtom: gostinjski deo, glavna spavaća soba sa kupatilom (sa kadom), dečija spavaća soba sa kupatilom (tuš), 3 televizora, terasa sa ležaljkama, privatni vrt, pristup Deluxe Collection na bazenu i plaži, veličine oko 75m2.

Dodatne pogodnosti za goste Deluxe Collection:

Usluga konsierža za goste Deluxe Collection, check in/check out, 2 spa tretmana (masaža leđa i vrata), ekskluzivni bazen za goste Deluxe Collection, ekskluzivna zona na plaži, jedna specijalna večera uz more, ekskluzivni servis na plaži i na bazenu (uključujući užine i koktele), boca šampanjca u sobi po dolasku, pića u mini baru, poboljšani izbor jela po narudžbi u sobi, DVD biblioteka za decu.

Xbox/Playstation 4 (na upit, na licu mesta), iznajmljivanje invalidskih kolica (na upit, na licu mesta).

SADRŽAJ: glavni restoran, tri a la carte restorana, lobi sa barom, bar kraj bazena, bar na plaži, mini market, gift shop, bazen sa delom za decu, bazen u obliku lagune, ležaljke, suncobrani i peškiri, dnevna i večernja animacija za decu i odrasle, živa muzika, kokteli, filmske projekcije na otvorenom, sportovi na vodi, teniski tereni, odbojka na plaži, aerobik, stoni tenis, spa centar,...

ISHRANA: Ultra all Inclusive (sve uključeno, samoposluživanje na bazi švedskog stola).

Posebne pogodnosti za mladence: romantična večera uz sveće, flaša šampanjca uz večeru, poklon pri odlasku.

CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU