• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

POSSIDI HOLIDAYS RESORT 5* - Possidi


Possidi Holidays Resort 5* - Possidi

http://www.possidi-holidays.gr/


LOKACIJA: Kompleks Possidi Holidays se nalazi na samoj plaži okružen borovom šumom i maslinama, nedaleko od centra Posidija. Idealan je za one koji traže odmor u lepoj prirodi, mirnu atmosferu uz visok kvalitet usluge. Hotel se sastoji iz glavne zgrade i 8 manjih „bungalova“ sa 8-12 smeštajnih jedinica.

SOBE: Sve sobe sadrže terasu/balkon, direktnu telefonsku liniju, pristup internetu, govornu poštu, mini bar, radio, SAT TV, moderan i udoban nameštaj, kupatilo sa fenom za kosu, klima uredjaj (sa sistemom za grejanje), sef.

Standardne sobe: oko 30m2, nalaze se u bungalovima i mogu primiti 2-3 osobe, gledaju na baštu ili na more.
Superior sobe: oko 30m2, nalaze se u glavnoj zgradi u prizemlju ili na prvom spratu i imaju direktan pogled na more ili na baštu, namenjene su za 2-3 osobe.
Trokrevetne sobe: oko 35m2, nalaze se u glavnoj zgradi ili u bungalovima i mogu primiti 2-4 osobe, gledaju na more ili na baštu.
Suite: oko 50m2, nalaze se u glavnoj zgradi ili bungalovima, mogu gledati na more ili na baštu, namenjene su za 2-4 osobe, individualno, luksuzno uredjene.
Executive suite: oko 55m2, namenjene za 2-4 osobe, luksuzno uredjene, gledaju na more direktno ili na baštu.

SADRŽAJ/USLUGE: restoran, grčka taverna, piano bar sa kaminom, snek bar na plaži, bazen, dečiji bazen, zatvoreni hidromasažni bazen - SPA centar, dečije igralište, mini market, frizerski salon, rent-a-car, teretana, sauna/masaža, konferencijska sala, teniski tereni, sportovi na vodi, soba za društvene igre...

ISHRANA: Usluga u hotelu je polupansion (na bazi švedskog stola, samoposluživanje).
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU