• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Jun 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

SANI BEACH CLUB & SPA 5* - Sani


Sani Beach Club & Spa 5* - Sani  


http://www.saniresort.gr

Kompleks se nalazi na početku poluostrva Kasandra, posle Nea Fokee, u sopstvenom zalivu na starom rtu Sani. Sastoji se od četiri luksuzna hotela: Sani Beach, Sani Beach Club, Sani Asterias Suites (deluxe) i Porto Sani Village (deluxe). Ovaj mali grad-hotel ima svoju marinu, SPA centar, veliki broj bazena, restorana, barova, prodavnica... Ovde će i najzahtevniji gosti biti zadovoljni.

LOKACIJA: Porodični hotel u okviru poznatog kompleksa Sani resort, Sani Beach Club izgrađen  je u stilu prizemnih bungalova, idealnih za porodice sa decom.

SOBE: Sve sobe su renovirane 2007/2008 godine i imaju kupatilo, terasu ili balkon, klima uređaj, mini bar, sef, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu/čaj, DVD plejer, fen za kosu.

Bungalovi: oko 34 m2, za 2-3 osobe, sastoje se iz spavaće sobe sa sofom, privatne terase sa nameštajem od bambusa i gledaju na more.
DeLuxe sobe: oko 34 m2, za 2-4 osobe, sastoje se iz spavaće sobe sa sofom, privatne terase sa nameštajem od bambusa, gledaju na more i nalaze se na gornjem spretu.
DeLuxe sobe sa privatnom baštom: oko 34 m2, za 2-4 osobe, sastoje se iz spavaće sobe sa sofom, privatne bašte sa nameštajem od bambusa i gledaju na more.
DeLuxe Family sobe: oko 68 m2, za 2-5 osobe, sastoje se iz dve povezane sobe, i namenjene su porodicama sa decom, gledaju na more.
Junior suite: oko 37 m2, za 2-4 osobe, kombinovano dnevno-spavaća soba sa pogledom na more, privatnom baštom ili privatnim bazenom.


SADRŽAJ: plaža duga 7 km, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, Sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis, dečiji bazen, parking, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado, aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna,...

ISHRANA: polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola), postoji mogućnost doplate za all inclusive uslugu.

CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU