• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

SANI BEACH HOTEL 5* - Nea Fokea


SANI BEACH 5*

Nea Fokea


http://www.saniresort.gr/

Kompleks se nalazi na početku poluostrva Kasandra, posle Nea Fokee, u sopstvenom zalivu na starom rtu Sani. Sastoji se od četiri luksuzna hotela: Sani Beach, Sani Beach Club, Sani Asterias Suites (deluxe) i Porto Sani Village (deluxe). Ovaj mali grad-hotel ima svoju marinu, SPA centar, veliki broj bazena, restorana, barova, prodavnica... Ovde će i najzahtevniji gosti biti zadovoljni.

LOKACIJA: "Klasični" hotel u okviru luksuznog kompleksa Sani Resort, smešten na prastarom rtu Sani, 75km od Solunskog aerodroma i 10km od sela Nea Fokea.

SOBE: Sve sobe su renovirane 2014. godine i imaju kupatilo, terasu, klima uredjaj, frižider, sef za čuvanje dragocenosti, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, aparat za kafu / čaj, DVD plejer, fen za kosu.

Standardna soba: oko 25m2, sastoje se iz spavaće sobe sa sofom, sa terasama koje gledaju na more ili na baštu. Primaju 2-3 osobe.
Family soba: oko 50m2, sastoje se iz dve povezane sobe, i namenjene su porodicama sa decom, gledaju na more ili na baštu.
Junior suite: oko 35m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa pogledom na more ili na bazen. Primaju 2-4 osobe.
Junior suite seafront: oko 35m2, kombinovana dnevno-spavaća soba sa izlazom na more i terasom (baštom) opremljenom ležaljkama. Primaju 2-4 osobe.
Suite: oko 50m2, sa odvojenom spavaćom sobom i dnevnim boravkom namenjene za 2-4 osobe.

SADRŽAJ I USLUGE: plaža duga 7km, plava zastavica Mediterana, privatna marina za jahte i šoping zona, deo za zabavu i opuštanje sa 15 barova, 3 salona lepote i spa centra, sani festivali, korporativni skupovi, restoran, bar, kafeterija, taverna, bebi servis,dečiji bazen, parking garaže, vozilo za prevoz gostiju, TV sala, noćni klub, bioskop na otvorenom, tereni za tenis, odbojku, košarku, bilijar, mini golf, stoni tenis, pikado aerobik, joga, skijanje na vodi, paraglajding, streljaštvo, odbojka na pesku, katamaran, vaterpolo, planinski biciklizam, jedrenje, teretana, sauna...

 

ISHRANA: polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola).
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU