• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Jul 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

POTIDEA PALACE 4+* - Nea Potidea


POTIDEA PALACE 4*

Nea Potidea 

 

http://www.potidea-palace.gr


LOKACIJA: Na odličnoj lokaciji, između dva zaliva, Toroneos i Termaikos, smešten je hotel Potidea Palace, sa arhitekturom koja se savršeno uklapa u zeleni ambijent Kasandre. Hotel je potpuno renoviran 2009. godine.

SOBE: Sve sobe imaju centralnu klima, mini-bar (dnevna dopuna), elektronski sef, flat screen TV (satelitska TV, ruski kanali), DVD player (na upit na licu mesta), telefon, WiFi internet, kupatilo (tuš kabina ), fen, aparat za čaj i kafu (električni čajnik, aparat za kafu nespresso, 2 kesice kafe i 2 vrećice za čaj dnevno), bademantili  i papuče, namešten balkon/terasa, sušilica na balkonu.

Double Eco Room Kompletno renovirana soba sa modernim enterijerom i francuskim ležajem i fotelja za treću osobu/dete. Sva kupatila imaju tuš. Balkon sa pogledom na ulicu. Veličine oko 22-25m2.

Double Superior Kompletno renovirana soba sa modernim enterijerom i francuskim ležajem (ili francuski ležaj sa 2 dušeka) i fotelja za treću osobu/dete. Sva kupatila imaju tuš. Veličine oko 25m2.

Double Deluxe Room/Double Deluxe Sea View Elegantna soba sa ručno rađenim hrastovim nameštajem (1 francuski ležaj sa jednim ili 2 dušeka), kupatilo sa hidromasažnim tušem i namešten balkon. Veličine oko 22-25m2.

Deluxe Family Room Elegantna i prostrana soba sa ručno izrađenim hrastovim nameštaj (francuski ležaj sa 2 dušeka, 1 sofa na razvlačenje i 1 pomoćni ležaj ili 2 sofe na razvlačenje), kupatilo sa hidromasažnim tušem, 2 plazma televizora i mini-bar. Odvojena spavaća soba i dnevni boravak, balkon. Veličine oko 34m2.

Junior Suite Elegantan apartman idealan je za porodice do 4 člana (2 odrasle osobe i 2 dece ili 3 odrasle osobe). Enterijer sa hrastovim ručno izrađenim nameštajem (1 francuski ležaj, 1 pomoćni ležaj i 1 sofa na razvlačenje), kupatilo sa hidromasažnim tušem, 2 flat-televizora i mini-bar. Odvojena spavaća soba i dnevni boravak, balkon. Za goste koji borave u apartmanima, ručak i večera služe se u a la carte restoranu "Acropolis". Veličine oko 34m2.

Suite/Suite Sea View Prostrani apartman sastoji se od spavaće sobe i dnevnog boravka, pogodan za porodice do 5 osoba (2 odrasle osobe i 3 dece ili 3 odrasle osobe). Enterijer sa hrastovim ručno izrađenim nameštajem  (1 francuski ležaj sa 2 dušeka, 2 sofe na razvlačenje ili 1 sofa na razvlačenje i 1 fotelja), kupatilo sa hidromasažnim tušem, 2 flat-televizora i mini-bar. Odvojena spavaća soba i dnevni boravak, balkon. Za goste koji borave u apartmanima, ručkovi i večere služe se u a la carte restoranu "Acropolis". Veličine oko 50m2.

Presidential Suite Predsednički apartman sastoji se od spavaće sobe i prostranog dnevnog boravka sa trpezarijom, bara i radne površine. Veliki opremljen balkoni sa pogledom na Egejsko more i planinu Olimpus. Idealan izbor za sofisticirane putnike. Apartman je pogodan za par ili malu porodicu (2 odrasle osobe i 1 dete). Odvojena spavaća soba i dnevni boravak, balkon. Za goste koji borave u apartmanima, ručkovi i večere služe se u a la carte restoranu "Acropolis". Veličine oko 120m2.


SADRŽAJ: parking, lobi sa 2 TV-a, centralni bar, wireless internet, recepcija, servis za pranje veša, salon za lepotu, besplatne ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži, iznajmljivanje peškira za plažu, tri restorana, bar kraj bazena, bar na plaži, diskoteka, bioskop na otvorenom, otvoreni bazen sa delom za decu, 2 teniska terena, bilijar, mini klub za decu, opremljena sala za konferenciju (kapaciteta 150 osoba), lekar na poziv, razni sportovi na vodi, animacija za decu, mini market, prodavnica nakita, rent a car,...

ISHRANA: Usluga u hotelu je ultra all inclusive (sve uključeno)

Hotel je delimično renoviran 2016. godine.
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU