• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 29. Maj 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

ALKYONIS 2*+ - Nea Kalikratia

ALKYONIS 2*+

Nea Kalikratia


http://www.alkyonis.com/


LOKACIJA: Otvoren cele godine, hotel Alkyonis dočekuje svoje goste u prijatnom i toplom ambijentu. Nalazi se u centru Nea Kalikratie, samo 120 m od plaže i pripada lancu hotela 'Mykoniati hotels', kao i hotel Mykonos Paradise. Blizina Soluna čini ga idealnim mestom za poslovne ljude. Moderna organizacija, prijateljska atmosfera i visoki standard usluge pružiće Vam nezaboravan odmor.

SOBE: Sve sobe imaju balkon/terasu, kupatilo (sa tušem, WC-om, fenom za kosu), SAT TV, direktnu telefonsku liniju, klima uređaj, minibar/frižider, pristup internetu.

Standardne dvokrevetne sobe: oko 15 m2, za najviše 2-4 osobe, mogu biti i sa pogledom na more.

Standardne trokrevetne sobe: oko 18m2

Dvokrevetne superior sobe: oko 18m2

SADRZAJ: parking, sala za doručak, bazen na otvorenom, bar kraj bazena, kafe, room service. Gostima je na raspolaganju SPA centar hotela Mykonos Paradise.

ISHRANA: usluga u hotelu je nocenje sa doruckom uz mogućnost doplate za polupansion (samoposluživanje, na bazi švedskog stola).

GPS koordinate: 40,311031, 23,064899CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU