• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 18. Novembar 2019.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

MARGARITA SEA SIDE HOTEL 4* - Kalithea

MARGARITA SEA SIDE HOTEL 4* - Kalitea

http://www.margaritahotel.gr/hotel/en/hotel


LOKACIJA: Prva linija do mora, 300 m od centra mesta Kalitea, 80 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu. Čini ga zgrada na četiri nivoa. Renoviran je 2012. god.

Mali prijatan hotel, na obali mora, smešten u letovalištu Kalitea sa razvijenom turističkom infrastrukturom. Peščana plaža, prostrane sobe, moderan dizajn, dobra usluga. Nakon prijatnog boravka na plaži možete uživati u brojnim noćnim klubovima. Ovaj hotel je idealan za porodice ali i za mlade.

SOBE: Ukupno 30 soba - dvokrevetne pogled vrt (~23 m2), trokrevetne bočni pogled more(~33 m2), četvorokrevetne bočni pogled more ili pogled more (~35-39 m2).
U sobama: klima, frižider, SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, tuš, fen, pribor za kupatilo, sef, pribor za pripremu kafe/čaja, opremljen balkon/terasa.

Dvokrevetna soba - francuski ležaj.

Trokrevetna soba - francuski ležaj i odvojeni krevet.

Četvorokrevetna soba- francuski ležaj i 2 odvojena kreveta.

SADRŽAJ/USLUGE: internet, parking, sef, tv sala, usluga buđenja, dečiji kutak za igranje, snek bar na plaži, restoran, stoni tenis, pogodnosti za osobe sa posebnim potrebama, dozvoljen boravak za kućne ljubimce.

ISHRANA: doručak švedski sto - samoposluživanje, izbor više jela.CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU