• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Jun 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

OLYMPION SUNSET HOTEL 5* - Fourka


OLYMPION SUNSET HOTEL 5* - Fourka


http://www.olympion-sunset.com/en/


LOKACIJA: na plaži, u mestu Furka, 90 km od aerodroma u Solunu. Sastoji se od 6 troetažnih objekata. Delimično renoviran 2012. god.

SOBE: Ukupno  61 soba: Doubles Superior SSV/GV or PV (~30 m2), Doubles Deluxe SSV/PV (~35 m2), 2 Junior Suites Ground Floor Front Sea View (~40-45 m2), 22 Family Suites SSV/GV or PV (~40-45 m2).U sobama: ind. klima, SAT TV, CD/DVD (na upit, na licu mesta), telefon, Wi-Fi internet, mini bar (na upit, uz doplatu na licu mesta), sef, kupatil (tuš, bade mantili i papuče), fen, balkon/terasa (u većini soba). Na dolasku - flaša vode i voće u sobi.

Sobe za nepušače. Tip dodatnog kreveta - standardni.

Double Superior - nalaze se na 2. spratu sa velikim balkonom. Francuski ležaj. Pogled na more, vrt ili bazen.

Double Deluxe - nalazi se u trospratnici (ima lift).

Family Suite - 2 prostorije: salon i spavaća soba (odvojena vratima). Veći francuski ležaj i sofa. Sobe se nalaze na prizemlju i 1. spratu. Bočni pogled na more, vrt ili bazen.

Junior Suite Ground Floor Front Sea View - nalazi se na prizemlju. Veća soba sa francuskim ležajem, sofa za 2 osobe i jedna manja sofa. Pogled na more. Sve sobe Front Sea View, nalaze se na prvoj liniji od mora.

Sobe za nepušače.


SADRŽAJ/USLUGE:
veliki bazen, jakuzzi, dečji bazen, restoran, lobi, nekoliko barova, wi-fi Internet u javnim delovima hotela (besplatno), raskošni SPA centar uz doplatu na licu mesta (hamam, sauna, teretana, masaže), sala za konferencije, parking... Suncobrani i ležaljke oko bazena su uključeni u cenu, a na plaži uz doplatu za set (2 ležaljke i suncobran). Peškiri za bazen i plažu se iznajmljuju uz depozit.

ISHRANA: Polupansion - doručak i večera.
CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU