• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Jun 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

BELLAGIO HOTEL 3* - Fourka


BELLAGIO HOTEL 3* - Fourka


http://www.bellagio-hotel.gr


LOKACIJA: 400 m od mora, 500 m od mesta Skala Furka, 90 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu. Mali, komforan hotel, u potpunosti renoviran 2013. godine, izgrađen u tradicionalnom stilu. Sastoji se od glavne zgrade i 5 zgrada sa bungalovima.

SOBE: Ukupno 84 sobe: Singles & Doubles (~20 m2), Double Upper Floor (~20 m2), Family Room (~30-35 m2).  U sobama: klima sa individualnom kontrolom temperature (grejanje/hlađenje), TV sa ravnim ekranom, telefon, Wi-Fi internet, SAT TV (međunarodni kanali), mini frižider, tuš, fen (na upit, na recepciji), sef ( na upit, uz doplatu na licu mesta), balkon/terasa. Francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta.

Double Room - sobe u prizemlju.
Double Upper Floor - sobe na prvom i drugom spratu.
Family Room - 2 sobe odvojene vratima (u jednoj francuski ležaj, a u drugoj 2 odvojena kreveta).

Tip dodatnog ležaja - na rasklapanje.

SADRŽAJ/USLUGE: bazen, dečiji bazen, igralište za decu, bar pored bazena, restoran, košarka, tenis, dozvoljen boravak za kućne ljubimce. Wi-Fi internet - na javnim površinama i u sobama (besplatno), parking, sef na upit - uz doplatu na licu mesta.

ISHRANA: all inclusive - sve uključeno prema hotelskim pravilima.

CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU