• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 23. Jun 2020.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

WHITE SUITES RESORT 4* - Afitos

WHITE SUITES RESORT 4* - Afitos

***BOUTIQUE HOTEL SAMO ZA STARIJE OD 16 GODINA***


http://www.whitesuitesresort.com/#!/

LOKACIJA: na plaži, u mestu Afitos, na 70 km od aerodroma "Makedonia" u Solunu. Sastoji se od dve dvoetažne zgrade. U blizini je centar Afitosa sa brojnim prodavnicama, kafićima i tavernama.

SOBE: Ukupno 14 soba: Junior Suites (~30 m2),  Superior Junior Suites (~30 m2), Deluxe Junior Suites (~30 m2). U sobama: klima sa ind. upravljanjem, mini bar (uz doplatu na licu mesta), telefon, SAT TV, digitalni sef, Wi-Fi internet, kada/tuš, set za kupatilo, balkon/terasa.

Junior Suite - nalazi se na prizemlju. Bračni krevet i sofa.

Superior Junior Suite - nalazi se na prvom spratu. Bračni krevet i sofa, DVD/CD, tuš kabina/kada. Po dolasku: flaša vina + voće.

Deluxe Junior Suite - nalazi se na prvom spratu. Bračni krevet  i sofa, DVD/CD, tuš kabina/kada. Po dolasku: flaša vina + voće. Doručak u sobi.

Sobe za nepušače.

SADRŽAJ/USLUGE: frizer, manikir, pedikir (sve na upit, na licu mesta), besplatan wi-fi internet na javnim površinama i u sobama, parking, masaža na upit, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu besplatno, bar na plaži, dva a la carte restorana, nije dozvoljen boravak za kućne ljubimce.

ISHRANA: polupansion - doručak i večera.

CENE NA SAJTU SU INFORMATIVNOG KARAKTERA, POZOVITE NAS U AGENCIJU DA VAM DAMO NAJBOLJU MOGUCU PONUDU