• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 21. April 2021.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

KALABRIJA

Smeštajni objekti


Na dnu italijanske čizme leži pokrajina bogate starogrčke istorije, okružena morima »tirenskim i jonskim«, neobičnih stena i malih, gotovo čarobnih uvala. Deo obale koji se proteže uz Tirensko more naziva se još i “Costa degli Dei” ili “Obala Bogova”, i prema mnogima je jedna od najboljih italijanskih destinacija za odmor a preko Mesinskog moreuza može se videti Sicilija i najlepša vulkanska ostrva u Evropi, Eolska ostrva.
Kalabrija je nebrušeni dijamant kojega sve češće otkrivaju današnji turisti. Oduševljeni netaknutom prirodom, čistim, toplim morem, večernjim šetnjama kamenim ulicama, kuhinjom, uživanjem u legendarnom sladoledu Tartuff o i ljubaznim domaćinima, koji brzo otkrivaju da je život na ovom delu neba jednostavno lep!
Kalabrija, bivši Brutium, je regija u južnoj Italiji, koja obuhvata "vrh" italijanske "čizme", južno od Napulja. Na severu se graniči s regijom Basilicata, na zapadu joj je Tirensko more, a na istoku Jonsko more. Između regije Kalabrija i Sicilije je Mesinski tesnac. Površina regije je 15.080 km2, a ima oko 2,05 miliona stanovnika.Video prezentaciju Kalabrije možete pogledati ovde >>>