• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 18. Maj 2022.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Hurgada

Hurgada se nalazi na obali Crvenog mora. Obala je duga oko 40 km, ali grad ne zalazi daleko u pustinju koja ga okružuje. Grad je osnovan početkom XX veka a od 80-ih veliki broj američkih, evropskih i arapskih investitora ulaže u njega. Turistima su na raspolaganju različiti tipovi smeštaja: od turističkih sela do luksuznih hotela. Veliki je i izbor sportova na vodi. Grad se sastoji iz nekoliko delova. U Sakali se nalaze najmoderniji hoteli, Dahar je stari deo grada u kome se nalazi velika pijaca (bazaar), pošta i glavna autobuska stanica. Na oko 40 km južno od Hurgade nalazi se selo Šarm El Naga koje je poznato po lepim i neobičnim plažama. El Gouna je grad-hotel otvoren za turiste ali ne i za Egipćane koji tu nisu zaposleni. Grad se sastoji od nekoliko ostrva koja su razdvojena kanalima a povezana mostovima. Zato ga i zovu ,,Egipatska Venecija“.
Hurgada pruža odličan noćni provod sa mnoštvo kafića i barova ali i raznih drugih organizovanih zabava poput roštiljanja na plaži, karaoka večeri, pena parties kao i ronilačkih žurki. Od popularnijih klubova tu su Papas Beach Club i Calypso, dok je klu Alf Leila Wa Leila poznat po trbušnim plesačicama i nastupanjem arapskih folklornih kudova.