• +381 (0) 21 6 350 960

Hotel Belconti Resort 5*

Lokacija:
Hotel se nalazi u Beleku od čijeg centra je udaljen 1 km, 35 km od Antalije, 30 km od aerodroma. Nalazi se direktno na peskovito/peščanoj plaži koju okružuju borova i šuma eukaliptusa. Ima 596 soba od kojih je 426 u glavnoj zgradi dok su Club sobe u okolnim zgradama.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, tri a la card restorana sa tradicionalnom turskom, italijanskom hranom i ribljim specijalitetima, bar, bar pored bazena i snek bar, dva velika bazena sa četiri tobogana, dečiji bazen, igralište, mini klub i animacija za decu, spa centar u okviru koga su đakuzi, turkso kupatilo, sauna, fitnes centar i centar lepote, frizer, šoping centar, wi fi internet u celom hotelu. 

Ponuda za najmlađe:
dečiji bazen, četiri tobogana, igralište, mini klub i animacija.

Sportske aktivnosti:
teniski tereni, stolovi za ping-pong, tereni za mini golf, košarku i odbojku na pesku, sportovi na vodi, fudbalski teren. 

Plaža:
hotelski kompleks se nalazi na privatnoj peščanoj plaži okruženoj s 98 hiljada kvadrata borove i eukaliptusove šume, a zgrada hotela se nalazi u bogatoj, lepo uređenoj bašti.
 
Usluge i aktivnosti uz doplatu:
Tenis (plaća se 10 evra po satu), osvetljenje na teniskim terenima, fudbal, stoni tenis, sportovi na vodi, igrice na računaru, masaže, tretmani lepote, frizer, uvozna pića, čuvanje dece, servis za pranje veša, doktor na poziv, a la card restorani.

Sobe:
Sve sobe imaju klima uređaj, telefon, kupatilo s fenom, sef, mini bar, balkon ili terasu, wi fi internet konekciju. Standardne sobe imaju tepih a Club sobe imaju mermerni pod.

Ishrana:
ultra all inclusive -"sve uključeno" - prema hotelskim pravilima - doručak, kasni doručak, ručak, snek, večera (samoposluživanje - izbor više jela),  snekovi tokom dana, popodnevni sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim terminima (uz ručak i večeru).