• +381 (0) 21 6 350 960

Hotel Putnik 4*

            Hotel Putnik 4*


Lokacija: GPS - 43.286990, 20.796476

Hotel Putnik Kopaonik se nalazi u Sunčanoj dolini, jednom od najlepših predela Kopaonika, na oko 1.650 metara NV. Od centra Kopaonika (Konaci) udaljen je 15-ak minuta hoda.

Od hotela do ski staze Sunčana dolina postoji šumski put i on se koristi u toku sezone.

Jedan od najpoznatijih objekata na planini i može se i reći starosedalac ski centra Kopaonik - hotel Putnik dobio je novi izgled, kompletno renoviran hotel svojim gostima nudi  sve ono što će njihov odmor učiniti komfornim, zanimljivim i prijatnim.

Hotel Putnik na Kopaoniku raspolaže sa 102 smeštajne jedinice, odnosno 244 ležaja, od kojih su gostima na raspolaganju 83 modernih standardnih soba, 13 family i 6 luksuzno opremljenih apartmana.

Dodatni sadržaj: Hotel Putnik ima i bogat dodatпi sadrzaj wi-fi. SPA & WELLNESS
ceпtar. pansionski restoran, аla carte restoran, lobby bar, igraoпica za decu. fitпess ceпtar. kongresni ceпtar isala za sastaпke, Ьioskop za decu, skijasпica u sklopu hotela, viseпamenski otvoreпi sportski tereni.

Pogodnost: Svakog dапа hotel za svoje goste orgaпizuje transfer mini busom do centra Skijalista, kao i povratak do hotela


Smestajne jedinice:, 83 standard sobe, 13 family, 6 apartmana, ukupan kapacitet hotela 244 ležaja

Standard sobe:

-jednokrevetna soba ( jedan singl ležaj)

-dvokrevetna soba (francuski ležaj ili dva singl ležaja)

-trokrevetna soba (francuski ležaj i jedan singl ili tri singl ležaja)

Family soba:

-francuski ležaj i dva sing ležaja

-dvosed i jedan singl jelaž

-francuski ležaj i dvosed

Apartmani: sastoje se iz dnevnog boravka i spavaće sobe, Dupleks apartmani predviđeni za boravak do 6 osoba

Sve sobe na raspolaganju imaju: wi-fi, bade mantil, fen za kosu, papuče, toaletni stočić, mini bar, lcd tv, telefon, sef

Restorani: Pansion restoran

Spa & Wellness: bazen, pebble walk, djakuzi sa masazerima za celo telo, tursko kupatilo, tepidarium, hladni  aroma tus,  slani tus, finska sauna, ruska banja, masaze (dodatno se placaju), frizerski salon (dodatno se placa)                                                                                      

Dodatni sadržaji: 2 Konferencijske sale kapaciteta 73 mesta, 62 mesta i sala za sastanke kapaciteta 12 mesta), visenamenski otvoreni tereni, Skijašnica, Igraonica I bioskop za decu, Butici I trafika