• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 18. Januar 2021.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Grand Hotel Bansko 4* - COVID SAFE HOTEL

GRAND HOTEL BANSKO 4*


Lokacija: Jedan od najpoznatijih i najtraženijih hotela u Banskom. Lociran je na samom ulasku u Bansko i udaljen je oko 1,5 km od gondole i svega 7 minuta hoda od centra Banskog.

Smeštaj: 64 dvokrevetnih standardnih soba, 43 dvokrevetnih delux soba, 24 studija, 46 apartmana. Svaki studio i apartman raspolaže  mini barom, TV, telefonom i internetom, A/C, sefom i  terasom. Pojedine smeštajne jedinice imaju i kuhinju u svom sastavu.

  • Standardna i deluxe soba (1/2): francuski ležaj ili dva singl kreveta, kupatilo, balkon.
  • Jednosobni apartman za 4 osobe (2+2): spavaća soba sa francuskim krevetom i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.
  • Dvosobni apartman za 6 osoba (4+2): jedna spavaća soba sa francuskim krevetom, druga spavaća soba sa francuskim ili dva odvojena kreveta i dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje.

Sadržaj hotela: recepcija, lobi, lobi bar, restoran-mehana, noćni klub, diskoteka, kazino, dečija igraonica, spa centar, kozmetički salon, frizerski salon, vitaminski bar, masaža, fitnes, solarijum, parno kupatilo, sauna, đakuzi, zatvoreni bazen, konferencijska sala, parking.

Besplatne usluge: korišćenje zatvorenog bazena, saune, đakuzija, parnog kupatila, skijašnice, prevoza da gondole, parking.

Ishrana: polupansion (doručak i večera – samoposluživanje)

http://www.grandhotelbansko.bg/