• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 19. Jul 2018.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

TEMISVAR-IZLET

Smeštajni objekti

TEMIŠVAR

14.04.2018. i 28.04.2018.Temišvar je jedna od najbližih značajnijih inostranih turističkih destinacija srpskim turistima. Nalazi se u središtu Banata na obali reke Begej, u Rumuniji i sa oko 450.000 stanovnika predstavlja treći najveći grad u ovoj zemlji. Često se naziva i "Malim Bečom" zbog arhitekture koja ukazuje na vreme kada je Temišvar pripadao Habzburškoj monarhiji.


Program putovanja: Polazak u 06:30 sati iz Novog Sada kod Lokomotive. Vožnja sa kraćim usputnim pauzama i zadržavanjem na granicnim prelazima radi obavljanja carinskih formalnosti.
Dolazak u Temišvar (Timişoara). Razgledanje grada: Trg pobede (Piaţa Victoriei), na kojem i nacionalnog teatra (sagrađeno 1872. godine; arh. Fellner i Helmer, projektanti pozorišnih zdanja širom Evrope), Saborna (rumunska) crkva Banatske mitropolije, kip vučice koja doji Romula i Rema te reprezentativna zdanja secesije, sagrađena između 1910. i 1914. godine; Trg slobode (Piaţa Libertăţii), kip Device Marije i bista Decebala, poslednjeg dačkog kralja. Odlazak na Trg jedinstva (Piaţa Unirii), na kojem su stub kuge, rimokatolička katedralna crkva, Barokna palata (nekadašnje sedište Srpske Vojvodine) i Saborna crkva srpske pravoslavne crkve (sagrađena 1748. godine). Poseta srpskoj sabornoj crkvi, u kojoj se nalazi vredni ikonostas, delo Konstantina Danila i majstora Mihaila Janića iz Arada.
Slobodno vreme za individualnu šetnju, poseta trznom centru Lulius mall i u kasnim popodnevnim satima polazak za Novi Sad. Dolazak u večernjim časovima.


      Cena po osobi: 1.000 RSDCENA ARANŽMANA OBUHVATA:

    PREVOZ AUTOBUSOM TURISTIČKE KLASE

    OBILAZAK PREMA PROGRAMU

    USLUGE LICENCIRANOG VODIČA

    ORGANIZACIJA PUTOVANJACENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

    MEĐUNARODNO OSIGURANJE KOJE SE PLAĆA U AGENCIJI

    LIČNE TROŠKOVE

    SVE NEPOMENUTE USLUGE