• +381 (0) 21 6 350 960

MILANO - 1. Maj

Smeštajni objekti

           

                     MILANO –ĐENOVA – JEZERO KOMO

28.04. – 02.05.2019.


Milano – grad tajni i iznenađenja, elegancije, lepote i stila. Ova stidljiva dama ne otkriva se svakome. Morate je upoznati, dozvoliti joj da ona Vas upozna, i tek onda ćete uvideti da je čarobna, stvorena od krajnosti: navike i raznovrsnosti, bogatstva i siromaštva….. Božanstveni balkoni, krovovi i fasade ukazaće se svima koji uspeju da odole gledanju u šarene milanske izloge.


 


PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan 28.04.2019. (nedelja): Novi Sad / Beograd
Polazak iz Novog Sada u poslepodnevnim časovima oko 17:00h sa parkinga kod Lokomotive i iz               Beograda oko 18:00h sa parkinga kod Sajma-Home Centar. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju uz pauze po potrebi. (Tačno vreme i mesto polaska znaće se dva dana pred put).

2.Dan 29.04.2019. (ponedeljak): Milano
Dolazak u Milano, razgledanje grada: srednjovekovni zamak Sforca, Sempione park, piazza dei Mercanti, piazza del Duomo sa Katedralom, Kraljevskom palatom, Galerijom Viktor Emanuel II, piazza della Scala sa čuvenom Milanskom skalom, gradskom kućom i spomenikom Leonardu sa Vinčiju, čuveni šoping bulevar Corso Venezia… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.Dan 30.04.2019. (utorak): Milano / Đenova / Milano
Doručak. Posle doručka fakultativni izlet za Đenovu
i Outlet Serravalle ili samo do outleta Serravalle. U Đenovi obilazimo: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba... U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do tržnog centra – Outlet Serravalle, slobodno vreme za kupovinu. Povratak u Milano. Noćenje.

4.dan 01.05.2019. (sreda): Milano / Komo
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet do jezera Komo. Slobodno vreme za uživanje na ovom mondenskom jezeru. Idealan praznični dan za šetnju po obali jezera ili ručak u nekom od restorana. Povratak u popodnevnim časovima za Milano. Nastavak puta ka Srbiji.
Noćnja vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju

5. Dan 02.05.2019. (četvrtak): Beograd/ Novi Sad
Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima na mesto polaska.

 

 

First minute cena 99 za rezervacije do 15.03.

Cena po osobi: 
119
 

 

 

 

Cena aranžmana obuhvata:

- prevoz autobusom turističke klase (AC, DVD);

- smeštaj u hotelu sa 3* u širem delu grada, na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama;

- troškovi organizacije i vođenje aranžmana;

- usluge vodiča tokom puta.

 

Cena aranžmana ne obuhvata :

- obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje plaća se u agenciji (grupna polisa osiguranja: deca do 18 godina – 3€; lica od 18 do 70 godina – 5€; lica od 70 do 80 godina - 11€), u dinarskoj protivvrednosti;

- individualne troškove putnika
- obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (za boravak u hotelu sa 3*- 4€ po osobi po noćenju, za boravak u hotelu sa 4* - 5€ po osobi po noćenju)

- fakultativne izlete:
        
Obilazak Đenove i outlet Serravelle – odrasli 35€, deca do 12 god. 25€

  • Outlel Serravelle – odrasli 20€, deca 15€
  • Komoodrasli 20€, deca 15€
  • Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€, deca 10€

 

Doplate i popusti:

- Doplata za 1/1 sobu 50% od ukupne cene aranžmana

- Deca do 2 godine uz dve punoplative osobe besplatno (nemaju mesto u autobusu, nemaju ležaj u hotelu).

Način i uslovi plaćanja:

U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja

·      prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)

·         platnim karticama visa, dina, master, maestro i amerikan

·         Banca Intesa karticama na 4 rate bez kamate samo u prostorijama agencije

·         Karticama Poštanske štedionice na 10 rata bez kamate

·      prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak na 5 mesečnih rata . Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod = jedan euro obračunava se po kursu na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intesa.

 

Hoteli u koje najčešće smeštamo putnike su:  Idea hotel San Siro:  www.ideahotel.it/web/en/idea-hotel-milano-san-siro   Ecohotel  www.ecohotelresidenzamilano.it/   Certosa hotel www.hotel-certosa.it  Holiday Inn www.himilangaribaldi.com   Viva  www.vivahotelmilano.com 
Hotel B&B- www.hotel-bb.com/it/home.htm    Tačno ime hotela znaće se 5 dana pred put

*Mogućnost organizovanog polaska iz drugih gradova u zavisnosti od broja putnika.

Napomene: Kalkulacija je rađena na bazi minimum 50 platežnih putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja, kao I da realizuje prevoz u saradnji sa drugom agencijom. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.  Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Tačno ime hotela znaće se 5 dana pred put. Redosled sedenja u autobusu se pravi prema datumu prijave. Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je 1 kofer i 1 komad ručnog prtljaga.  Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Ukoliko putnik ne poseduje potrebna dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.
VAŽNO: Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi regulisanja povraćaja sredstava po osnovu TAX FREE, pa Vas molimo da to imate u vidu   Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.

Cenovnik br. 1 od 20.02.2019.


Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Astra Tours 021 doo Novi Sad,
licenca OTP 51 od 02.02.2010.