• +381 (0) 21 6 350 960

MILANO - Prvi Maj

Cenovnici

Smeštajni objekti


 

MILANO –ĐENOVA – JEZERO KOMO


28.04. – 02.05.2018.


Milano – grad tajni i iznena
đenja, elegancije, lepote i stila. Ova stidljiva dama ne otkriva se svakome. Morate je upoznati, dozvoliti joj da ona Vas upozna, i tek onda ćete uvideti da je čarobna, stvorena od krajnosti: navike i raznovrsnosti, bogatstva i siromaštva….. Božanstveni balkoni, krovovi i fasade ukazaće se svima koji uspeju da odole gledanju u šarene milanske izloge.   


PROGRAM PUTOVANJA:

1.Dan 28.04.2018. (subota): Novi Sad / Beograd
Polazak iz Novog Sada u poslepodnevnim časovima oko 17:00h sa parkinga kod Lokomotive i iz Beograda oko 18:00h sa parkinga preko puta Sava Centra. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju uz pauze po potrebi. (Tačno vreme i mesto polaska znaće se dva dana pred put).

2.Dan 29.04.2018. (nedelja): Milano
Dolazak u Milano, razgledanje grada: srednjovekovni zamak Sforca, Sempione park, piazza dei Mercanti, piazza del Duomo sa Katedralom, Kraljevskom palatom, Galerijom Viktor Emanuel II, piazza della Scala sa čuvenom Milanskom skalom, gradskom kućom i spomenikom Leonardu sa Vinčiju, čuveni šoping bulevar Corso Venezia… Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.


3.Dan 30.04.2018. (ponedeljak): Milano / Đenova / Milano
Doručak. Posle doručka fakultativni izlet za Đenovu
i Outlet Serravalle ili samo do outleta Serravalle. U Đenovi obilazimo: Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Sv. Lorenca, stari svetionik La Lanterna (najstariji svetionik na svetu, koji još uvek radi), kuća Kristofera Kolumba... U poslepodnevnim časovima polazak iz Đenove i odlazak do tržnog centra – Outlet Serravalle, slobodno vreme za kupovinu. Povratak u Milano. Noćenje.


4.dan 01.05.2018. (utorak): Milano / Komo
Doručak. Napuštanje hotela. Fakultativni izlet do jezera Komo. Slobodno vreme za uživanje na ovom mondenskom jezeru. Idealan praznični dan za šetnju po obali jezera ili ručak u nekom od restorana. Povratak u popodnevnim časovima za Milano. Nastavak puta ka Srbiji.
Noćnja vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju


5. Dan 02.05.2018. (sreda): Beograd/ Novi Sad
Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima na mesto polaska.

 CENA ARANŽMANA: 109€


Cena aranžmana obuhvata:

- prevoz autobusom turističke klase (AC, DVD);

- smeštaj u hotelu sa 3* u širem delu grada, na bazi 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama;

- troškovi organizacije i vođenje aranžmana;

- usluge vodiča tokom puta.

 

Cena aranžmana ne obuhvata :

- obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje plaća se u agenciji (grupna polisa osiguranja: deca do 18 godina – 3€; lica od 18 do 70 godina – 5€; lica od 70 do 80 godina - 11€), u dinarskoj protivvrednosti;

- individualne troškove putnika
- obaveznu gradsku komunalnu taksu za Milano i okolinu (za boravak u hotelu sa 3*- 4€ po osobi po noćenju, za boravak u hotelu sa 4* - 5€ po osobi po noćenju)

- fakultativne izlete:
        
Obilazak Đenove i outlet Serravelle – odrasli 35€, deca do 12 god. 25€

  • Outlel Serravelle – odrasli 20€, deca 15€
  • Komoodrasli 20€, deca 15€
  • Vožnja brodom po jezeru Komo – 15€, deca 10€

 

Doplate i popusti:

- Doplata za 1/1 sobu 50% od ukupne cene aranžmana

- Deca do 2 godine uz dve punoplative osobe besplatno (nemaju mesto u autobusu, nemaju ležaj u hotelu).


Način i uslovi plaćanja:

U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja

·      prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)

·         platnim karticama visa, dina, master, maestro i amerikan

·         Banca Intesa karticama na 4 rate bez kamate samo u prostorijama agencije

·         Karticama Poštanske štedionice na 10 rata bez kamate

·      prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak na 5 mesečnih rata . Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod = jedan euro obračunava se po kursu na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intesa.

 

Hoteli u koje najčešće smeštamo putnike su:

Idea hotel San Siro:  www.ideahotel.it/web/en/idea-hotel-milano-san-siro
Ecohotel  www.ecohotelresidenzamilano.it/   Certosa hotel www.hotel-certosa.it
Holiday Inn
www.himilangaribaldi.com   Viva  www.vivahotelmilano.com
 
Hotel
B&B- www.hotel-bb.com/it/home.htm    Tačno ime hotela znaće se 5 dana pred put

*Mogućnost organizovanog polaska iz drugih gradova u zavisnosti od broja putnika.

Napomene: Kalkulacija je rađena na bazi 50 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnog programa je 30 osoba. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta je ograničen. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti.Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije( potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.                                                                                                                Cenovnik br. 1 od 01.04.2018.


Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja Astra Tours 021 doo Novi Sad,
licenca OTP 51 od 02.02.2010.