• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 20. Jun 2018.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Putevi Piva - OKTOBERFEST

Smeštajni objekti


PUTEVI PIVA-OKTOBERFEST

PRAG / PLZEN / MINHEN / OKTOBERFEST

28.09-2017-02.10.2017.


Ko nije svratio u neku od Praških pivnica kao da nije ni bio u Pragu. One predstavljaju ne samo mesta na kojima se može dobro popiti i pojesti, već su ujedno i kulturne i turističke atrakcije. Svaka od njih ima svoju istoriju, svoju tradiciju i svoje pivo koje se sprema po sopstvenom receptu a koje ne možete naći na drugom mestu. Neke su velike a neke nisu, neke su u centru a neke van njega, neke su skuplje a neke ne, ali zajedničko svima njima je to da imaju fenomenalno pivo.

Oktoberfest u Minhenu, najpoznatiji je i najveći narodni festival. Muzika i alkohol deo su ove zabave, a kada je reč o pivu i Bavarcima, dosadašnje iskustvo pokazuje da se uglavnom popije onoliko miliona litara piva, koliko ima i posetilaca. Pruža nam se prilika da i mi budemo deo ovog festivala koji se organizuje već 180 godina i sami doživimo atmosferu i međusobno podelimo utiske za koje verujemo da će biti jedinstveni.PROGRAM PUTOVANJA:


1.Dan, 28.09.2017. Četvrtak, Beograd / Novi Sad

Polazak iz Beograda u popodnevnim časovima oko 17:00h sa parkinga preko puta buvlje pijace (Novi Beograd-ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe), iz Novog Sada oko 18:00h sa parkinga kod Lokomotive i iz Subotice oko 19:00h sa parkinga iza radničkog univerziteta. (Tačno vreme polaska znaće se dva dana pred put).

2.Dan, 29.09.2017. Petak,Prag

Dolazak u Prag, obilazak Praga šetnjom. Katedrale Sv. Vida, brazilike Sv. Djordja, Karlovog mosta, Hradčana... Odlazak do hotela, smeštaj u hotel i slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima mogućnost fakultativnog organizovanja izlaska u neku od poznatih Praških pivnica. Noćenje.

3.Dan, 30.09.2017.Subota, Prag/Plzen

Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak na celodnevni izlet do Plzena, (ili do Karlovih Vari *) koji je četvrti grad po veličini u Češkoj, poznat po svom pivu-Pilsner Urkuelu. Po dolasku razgledanje grada, Renesansne gradske većnice, Sinagoge, Starog trga, katedrale Sv. Bartolomea sa najvišim tornjem u Češkoj. Obilazak pivare Plzenski Prazdroj i poseta Muzeju piva. Slobodno vreme. Povratak u Prag. U kasnim popodnevnim satima fakultativno krstarenje brodom po Vltavi uz panoramsko razgledanje grada. Noćenje. *Ukoliko ne bude dovoljan broj zainteresovanih putnika za posetu Plzenu, moguce je organizovati odlazak do Karlovih Vari.


4.Dan, 01.10.2017. Nedelja, Prag/Minhen

Rani doručak. Napuštanje hotela i polazak za Minhen na Oktoberfest. Jednu od najpoznatijih manifestacija širom sveta. Manifestacija se održava u Minhenu na 42 hektara prostora u čijem krugu se nalaze ogromne tende podignute u tu svrhu. Pored izobilja bavarske hrane i pića koje je gostima dostupno na svakom koraku, prisutno je i dosta sadržaja za zabavu. Individualni odlazak na festival piva. U kasnim večernjim časovima polazak za Srbiju.


5.Dan, 02.10.2017. Ponedeljak, Beograd / Novi Sad

Dolazak u Srbiju na mesto polaska.

Cena po osobi: 99

  

 

                                            

U CENU ARANŽMANA SU URAČUNATI

 • prevoz autobusom turističke klase;

 • smeštaj u Pragu u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom;

 • usluge licenciranog vodiča;

 • troškovi organizacije putovanja.

U CENU ARANŽMANA NISU URAČUNATI:

 • obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje plaća se u agenciji (grupna polisa osiguranja: deca do 18 godina – 415 rsd; lica od 18 do 70 godina – 640 rsd; lica od 70 do 80 godina - 1930 rsd);

 • Fakultativni troškovi;

 • Individualni troškovi putnika.

Fakultativa:

 • Večera u nacionalnom restoranu 15€;

 • Poseta Plzenu sa ulaznicom u pivaru Pilsner Urquell + muzej piva 30€;

 • Krstarenje Vltavom 15€.

 • Karlove Vari 25 eura


Način i uslovi plaćanja:
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja

 • prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)

 • prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama (maks. 2 rate nakon puta). Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod = jedan euro obračunava se po kursu na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intesa.

 • platnim karticama visa, dina, master, maestro i amerikan

 • Banca Intesa karticama na 4 rate bez kamate

DOPLATE I POPUSTI:

 • doplata za 1/1 sobu 40% od cene aranžmana;

*Mogućnost organizovanog polaska iz drugih gradova u zavisnosti od broja putnika.

Hotel u kojem najčešće smeštamo goste u Pragu:

Fortuna city   

Hotel Juno
Hotel GlobusNAPOMENE:Kalkulacija je rađena na bazi 45 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnog programa je 30 osoba. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta je ograničen. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti.Preporuka je da se putnici sa novim crvenim pasošima sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije( potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.

Cenovnik br. 2  od 15.09.2017.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja ASTRA TOURS 021 doo Novi Sad, licenca OTP 51 od 02.02.2010.