• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 19. Jul 2018.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

KRAKOV

Smeštajni objekti


 KRAKOV  DOČEK NOVE 2018 GODINE


29.12.2017-03.01.2018.


6 dana-3 noćenja, autobusom   

Magični grad zadivljujuće lepote i bogate istorije... Grad kraljeva i legendi, grad čarobne atmosfere, grad mladih. Krakov će Vas oduševiti.   PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan, 29.12.2017. Petak: BEOGRAD/NOVI SAD
Polazak iz Beograda oko 18:00h sa parkinga u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta Buvlje pijace), iz Novog Sada oko 19:30 časova  kod lokomotive. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Slovačku ka Poljskoj, sa usputnim zadržavanjima zbog carinskih formalnosti i odmora (tačno vreme i mesto polaska znaće se dva dana pre puta)

2.dan, 30.12.2017. Subota: KRAKOV
Dolazak u Krakov, panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča: brdo Vavel sa renesansnom kraljevskom palatom i katedralom, Kraljevski put, srednjevekovni gradski trg Rinek kojim dominiraju tornjevi gotičke katedrale Svete Marije, Florijanska ulica, Florijanska kapija, Barbakan, jevrejska četvrt Kazimjež... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje

3.dan, 31.12.2017. Nedelja:  KRAKOV / RUDNIK SOLI " VJELIČKA"  
Doručak. Slobono vreme ili fakultativni odlazak do Vjeličke - najvećeg rudnika soli u Evropi. Razgledanje rudnika u pratnji vodiča. Ovo fascinantno mesto datira još iz XII veka. Zadiviće Vas čudesni grad lavirinata, uskih hodnika, džinovskih pećina, podzemnih jezera pod zemljom, neverovatne akustike. U kapeli svete Kinge na dubini od 101 m, redovno se održavaju koncerti simfonijskog orkestra Krakova. Sa svoda se spušta pet prekrasnih lustera izgrađenih od soli i kristala, koji  igrom svetlosti i senke, uz odsjaj soli svuda po zidovima, daju nestvarno čaroban prizor. Tu su i najstariji muzej rudarstva na svetu, restorani, skulpture od soli… Povratak u hotel.  Organizovani odlazak u centar grada na DOČEK NOVE 2018. GODINE, na glavnom trgu i ulicama Krakova. SREĆNA NOVA GODINA!!! Organizovani  povratak u hotel. Noćenje.

4.dan, 01.01.2018. Ponedeljak: KRAKOV
Doručak. Slobodno vreme za individualni obilazak ovog prelepog grada. Krenite u istraživanje Starog grada, od samog jezgra do najzavučenijih kutaka. Sedite u fijaker ili zatvorenu kočiju i neka vas ona povede u romantično razgledanje starog gradskog jezgra. Prijatnu šetnju potražite na Vavelu, duž obala Visle, u sklopu Kazimierca ili kroz Planty park koji uokviruje Stari grad.  Noćenje

5.dan, 02.01.2018. Utorak: KRAKOV / AUŠVIC
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme u Krakovu  ili fakultativni odlazak do Aušvica, jednog od najznačajnijih simbola svetske istorije: najveći i najozloglašeniji koncentracioni logor nacističke Nemačke-AUŠVIC. Višečasovni obilazak u pratnji vodiča. U poslepodnevnim satima povratak za Srbiju. Noćna vožnja

6.dan,
03.01.2018. Sreda: NOVI SAD/BEOGRAD
Dolazak u Novi Sad / Beograd u jutarnjim časovima na mesto polaska. Kraj programa.
Cena po osobi: 129 €     

  


U cenu aranžmana su uračunati:

    * Prevoz autobusom turističke klase,

 • smeštaj u hotelu sa 3*  u  1/2 i 1/2+1 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto),
 • troškovi organizacije i vođenje aranžmana,
 • obilazak Krakova
 • usluge vodiča tokom puta.

     

U cenu aranžmana nisu uračunati:

     * Fakultativni izleti 
     * 
Putno zdravstveno osiguranje   

 • ulaznice za kulturno istorijske spomenike,
 • individualni troškovi i ostale ne pomenute usluge


Fakultativni izleti:

    * Aušvic – 25 €
    *
Rudnik soli Vjelička – 30 €  

 • OBAVEZNO PRIJAVLJIVANJE U AGENCIJI ZBOG REZERVACIJE TERMINA, PLAĆANJE VODIČU U AUTOBUSUNačin i uslovi plaćanja:
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja

    * prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 15 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)

 • prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak u jednakim mesečnim ratama (maks. 3 rate nakon puta). Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod = jedan euro obračunava se po kursu na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intesa.
 • platnim karticama visa, dina, master, maestro i amerikan
 • Banca Intesa karticama do 6 rata.Doplate i popusti:

   

 • Doplata za jednokrevetnu sobu: 60 € (jednokrevetne sobe se rade na upit)
 • deca do 12 godine popust 10 €
 • ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz
 •  


Hotel:

 Junior 3* www.junior.krakow.pl


Napomene:  Kalkulacija je rađena na bazi 55 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 25 putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti ( npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.                                                                                  

                                                             

Cenovnik br. 3 od  12.12.2017.


Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora

Astra Tours 021 doo Novi Sad
Licenca OTP 51 od 02.02.2010.