• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 19. Jul 2018.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

BUKUREST

Smeštajni objekti


BUKUREŠT

    DOČEK NOVE 2017. GODINE

    29.12.2017-02.01.2018.
   

Bukurešt je glavni grad Rumunije, poznat i kao “Mali Pariz” ili “Pariz istoka”. Bukurešt ima veoma razvijen kulturni život sa brojnim pozorištima, muzejima, bibliotekama, galerijama, kulturnim centrima. Posebno je interesantno posetiti nekadašnju predsedničku palatu, kao i jedno od najvećih, a svakako najstarije etno selo u Evropi, koje se nalazi na prostoru od oko 100.000 m2.


PROGRAM PUTOVANJA
1.Dan 29.12.2017. Novi Sad / Beograd
Polazak iz Novog Sada u večernjim časovima oko 18:00h sa parkinga kod Lokomotive i iz Beograda sa parkinga preko puta Buvlje pijace oko 19:30h (Novi Beograd – ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe)  Noćna vožnja kroz Srbiju i Rumuniju uz pauze po potrebi (tačno vreme polaska znaće se dva dana pred put).

2.Dan, 30.12.2017. Brasov
Dolazak u Brasov (obavezna doplata od 10 eura vodiču u autobusu) u kojem se mogu posetiti brojne crkve, trgovi, palate, parkovi, barokne fasade. Grad koji je sam po sebi atrakcija, čine da Brašov polako budi znatiželju ljudi širom sveta. Ulice koje pričaju istoriju, znamenitosti na svakom koraku koje ostaju u sećanju, moderni kafići i restorani. Sve to nam nudi Brašov. Slobodno vreme za razgledanje Brašova. Mogućnost fakultativnog odlaska do zamka Bran, poznatijeg kao Zamak Grofa Drakule. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim/večernjim časovima polazak za Bukurest. Smeštaj u hotel. Noćenje.

3.Dan, 31.12.2017. Bukurešt
Doručak. Odlazak sa vodicem na panoramsko razgledanje centra grada: Trijumfalna kapija, Palata Parlamenta, Rumunski ateneum, bivša Kraljevska palata, Kraljevska zadužbina crkva Kreculesku....  Povratak u hotel. U večernjim časovima odlazak do trga na docek Nove Godine (organizovani odlazak, individualni povratak) Noćenje.

4.Dan, 01.01.2018. Bukurešt
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U večernjim časovima polazak za Srbiju.

5.Dan,02.01.2018. Beograd/Novi Sad
Dolazak u Srbiju u jutarnjim časovima  na mesto polaska.


 


    First minute cena: 89

    za rezervacije do: 31.10.2017.
*broj mesta je ograničen


Redovna cena: 99


 


U cenu aranžmana su uračunati:
- prevoz autobusom turističke klase;
- smeštaj u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi dva noćenja sa doručkom;
- troškovi organizacije i vođenje aranžmana;
- usluge vodiča tokom puta.


U cenu aranžmana nisu uračunati:
- obavezno međunarodno putno zdravstveno osiguranje plaća se u agenciji (grupna polisa osiguranja: deca do 18 godina – 5 €; lica od 18 do 70 godina – 6
€; lica od 70 do 80 godina -  17€), u dinarskoj protivvrednosti;
-
fakultativni obilasci i ulaznice;
- individualni troškovi putnika.
-
Obavezna doplata od 10 za odlazak u obilazak  Brašova.


Fakultativa:
- Obilazak Zamka Bran-10


Način i uslovi plaćanja:
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke – Banca Intesa na dan plaćanja

       prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak najkasnije 10 dana pre puta (gotovinski ili platnim karticama)

  • platnim karticama visa, dina, master, maestro i amerikan

  • Banca Intesa karticama na 4 rate bez kamate samo u prostorijama agencije

  •    prilikom rezervacije akontacija u iznosu od 30%, ostatak na 3 mesečne rate . Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 10 dana pre puta se deponuju čekovi građana, koji se ispisuju u bodovima. Jedan bod = jedan euro obračunava se po kursu na dan uplate rate po prodajnom kursu Banca Intesa.


Doplate i popusti:
- Doplata za 1/1 sobu 40% od ukupne cene aranžmana.
-
Deca do 2 godine besplatno uz dve punoplative osobe (nemaju mesto u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)


Hotel u kojem najčešće smeštamo goste u Bukureštu je:


HOTEL IBIS GARA DE NORD: http://www.ibis.com/gb/hotel-3302-ibis-bucuresti-gara-de-nord/index.shtml

NAPOMENE:
Kalkulacija je rađena na bazi 60 putnika. Minimum za realizaciju fakultativnih programa je 30 putnika. Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator zadržava pravo promene redosleda pojedinih sadržaja u programu. Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.Rok za prijavu: do popune slobodnih mesta, broj mesta ograničen.Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3-4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti ( npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...) Preporuka je da se putnici sa sami informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, putno zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na internet stranici Delegacije Evropske Unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Ukoliko putnik ne poseduje dokumenta i finansijska sredstva, agencija Astra Tours 021 doo neće snositi odgovornost zbog eventualnih dodatnih troškova putnika ili u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.


                                      Cenovnik br. 2 od 03.10.2017.


Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja ASTRA TOURS 021 doo Novi Sad, licenca OTP 51 od 02.02.2010.