• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 13. Novembar 2019.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

Terme Lasko

Termalni centar Laško je jedan od najstarijih termalnih centara u Sloveniji. Poznavali su ga još rimski legionari, u srednjem veku su ga obilazili misionari, a krajem XIX veka u ovom mestu se nalazilo i letovalište austro-ugarskog cara Franje Josipa I. Danas je Terme Laško savremeni centar zdravstvenog turizma u čijem se sastavu nalazi „wellness centar” sa najmodernijim spa, sauna i termalnim centrima.

Banja Laško nudi posetiocima najrazličitije zdravstvene, relaksirajuće i ulepšavajuće tretmane. Sadrži ukupno 500 m2 različitih sauna među kojima su Rimska sauna, Turska sauna “1001 noć”, Finske saune poput klasičnih, kristalnih i hromoterapija, aromaterapija i druge. Tu su i različiti moderni tuševi i kupatila sa masažama, bazeni sa termalnom vodom. Solarijum i fitnes centar su tu za one koji brinu o svom izgledu i zdravlju u isto vreme. Kozmetički salon sa tretmanima lica i tela nudi čak i anticelulit i opuštajuće masaže, masaže sa kamenjem, Indijske masaže, shiatsu i ayurveda masaže.

Prirodno bogatsko Termi Laško je termalna voda koja izvire sa temperaturom 32-35°C.
Terme su specijalizovane za povrede motoričkog sistema, reumatizam, mišične i nervne bolesti kao i za rehabilitaciju posle infarkta. Terapije koje se ovde primenjuju su – balneo terapija, fizioterapija, elektroterapija, terapija magnetnog polja sa laserom, termo terapija, hiperbarična terapija i sve vrste masaža.

Pored zabave koju vam nudi veliki broj restorana i kafea, možete se rekreirati na dobro označenim biciklističkim i pešačkim stazama, uz tenis, stoni tenis, lov i ribolov, ili uz poslepodnevnu rekreaciju na velikom broju zatvorenih i otvorenih bazena sa đakuzijima.