• +381 (0) 21 6 350 960

Katalog Ponude

Poslednja obnova sadržaja: 30. April 2024.

VAŽNO:

Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera.

Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom, koji su sastavni deo ugovora o putovanju i dostupni su Vam u našoj agenciji.

ON LINE - ZA SUBAGENTE

Najnoviji cenovnici i tabele polazaka po paketima

Cenovnike možete skinuti u formatu
Adobe Acrobat

GRCKA leto 2024


GRČKA Leto 2024


Trenutno aktivne ponude:

Vile koje su aktivne u ponudi, odnosno za koje primamo rezervacije su vile pored čijeg naziva stoji natpis 2024.


Kao i prethodnih godina svaka kuća ima svoj popust i on se razlikuje u zavisnosti od dinamike plaćanja. U većini kuća odobravamo popust za rane rezervacije na najam smeštaja kao i dodatni popust za uplatu u celosti. Maksimalan popust tako može iznositi i do 20% na najam smeštaja. 
Izdvojili smo i manji broj kuća koje nemaju popust za rezervacije već samo za uplatu u celosti. To su kuće koje su kvalitetnije, novije i najtraženije u našoj ponudi ali i pored toga na njih odobravamo 10% popusta za uplatu u celosti


HOTELSKI SMEŠTAJ:
Kako su cenovnici za hotelski smestaj u poslednje vreme "dinamični" - često se menjaju, na sajtu nisu iskazane sve cene za hotelski smeštaj.
Trudimo se da strankama nađemo najbolju moguću ponudu, a to nam omogućava saradnja sa svim renomiranim organizatorima, kao i mogućnost pretrage vodećih svetskih rezervacionih sistema, sa kojima imamo dugogodišnju vrhunsku saradnju.
Stoga Vas molimo da nas pozovete ili nam posaljete upit za vase putovanje, a mi cemo se potruditi da vam kreiramo najbolju ponudu