supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960

Evropski gradovi

Kopaonik
kopaonik.webp
zimovanje-slider.jpg
korzika.webp
previous arrow
next arrow

Opis

Učinite zimovanje i skijanje u Mariborskom Pohorju nezaboravnim iskustvom tako što ćete rezervisati smeštaj u hotelu Bellevue. Priuštite sebi odmor u komfornim sobama sa izvanrednim pogledom i uživajte u brojnim spa i wellness sadržajima.

Grand Hotel Bellevue je renoviran, dočekuje goste sa boljom i kvalitetnijom ponudom. Nalazi se na 1050m/nv, u raju netaknute prirode u zagrljaju šuma Pohorja, sa jedinstvenim pogledom na grad Maribor.
Hotel se takođe nalazi na samom skijalištu Pohorje u neposrednoj blizini gornje stanice gondole.

Novosti u hotelu su:
nova recepcija, novi restoran, novi prostor za društvene igre, obnovljena je i povećana djija igraonica, izgrađen je novi fitness centar koji može primiti do 40 gosoba, novi unutrašnji bazen 25m x 10m, renoviran svet sauna, renovirane sobe...
Pogodno za porodice, deca mogu da dobiju i posebne dečje menije, a imaju i svoje igraonice.

Sadržaji i usluge hotela:
Hotelski restoran sa velikom terasom i barom koji nifi odličan izbor jela prilagođen godišnjim dobima.....
Spa i wellness, bazen dužine 25 metara, sauna za opuštanje, masaže, antistres centar, masaža, tursko/parno kupatilo, fitnes centar sa najsavremenijom opremom, kazino, usluga u sobama, recepcija otvorena 24 sata, ostava za prtljag, pranje veša, usluge peglanja, prostori za sastanke i bankete, poslovni centar, faks/fotokopiranje, prodavnica suvenira/poklona, stoni tenis, iznajmljivanje automobila, usluga prevoza (uz doplatu),

Aktivnosti:
Planinarenje, biciklizam, skijanje... Za sve ljubitelje sporta i rekreacije organizuju se vođene rute pešice, kao i biciklom, kuadovima ili sankama.

Pogodno za sportiste:
Pohorje je popularno izletište i rekreacija za sve generacije. Skijaši, ski trčači, snouborderi, planinari, planinari, planinski biciklisti, padobranci, ljubitelji adrenalinskih aktivnosti i željni avanturista susreću se na snežnim skijaškim stazama, stazama za skijaško trčanje i planinarenje. Za plivače bazen dužine 25m i kompletno renoviran fitnes centar sa najsavremenijom opremom.

Organizator putovanja poseduje licencu kategorije A - OTP br. 196/2021.

Srbija 2024/25

Newsletter!
Prijava na naš newsletter