supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960
★★★★
Hotel Tara

Opis

Lokacija
Hotel Tara je moderan i komforan hotel koji se nalazi u Bečićima, na samo 100 metara od prelepe peščane plaže.

Sadržaji hotela
Hotel Tara ima bogatu ponudu sadržaja za decu i odrasle osobe. Za najmlađe goste postoji dečiji klub, igralište, animacija i mini disko. Za odrasle goste postoji spa centar sa bazenom, saunom, parnim kupatilom i masažama. Takođe, hotel ima teretanu, teniski teren, stoni tenis, bilijar i pikado.Pored hotela se nalazi bazen na otvorenom a ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.U blizini hotela se mogu naći i drugi sportovi na vodi, kao što su skijanje na vodi, paraglajding i ronjenje. Parking se dodatno plaća 7,00 €/dan (cena je podložna promeni).

Usluga
Hotel nudi polupansion uslugu. U hotelskom restoranu se služe raznovrsna jela domaće i internacionalne kuhinje, kao i vegetarijanska i dijetalna jela. Gosti mogu uživati u pićima i koktelima u nekom od tri hotelska bara.

Plaža
Hotel Tara ima svoju privatnu plažu koja je udaljena oko 100 metara od hotela. Plaža je šljunkovita i ima ležaljke i suncobrane koje gosti mogu koristiti bez doplate. Na plaži se nalazi i plažni bar gde se mogu kupiti osvežavajuća pića i grickalice.

Smeštaj
Hotel ima 227 soba i apartmana, koji su moderno opremljeni i imaju pogled na more ili planine. Sve smeštajne jedinice imaju klima uređaj, TV, mini bar, sef i kupatilo sa fenom za kosu. Gostima hotela je na raspolaganju besplatan Wi-Fi internet u celom objektu.

 


Cene koje su izražene u evrima, plative su u dinarskoj protivvrednosti,

Za sve rezervacije obračunava se srednji kurs Narodne banke Srbije (NBS).

Cena koja je naznačena u katalogu i Ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora –reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minut ponude.


Plaćanje se vrši na jedan od sledećih načina:

MOGUĆNOST PLAĆANJA PLATNIM KARTICAMA BEZ DOLASKA U AGENCIJU

 

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE:
First minute popusti vaze za uplatu u celosti prilikom rezervacije
- kod svake vile ispod tabele se nalaze aktuelni popusti za uplatu u celosti
- popusti ne vaze za smene sa *, ukoliko je to drugacije, naznaceno je u napomenama ispod tabele pik
- hotelski smeštaj ima posebne uslove plaćanja i popuste u zavisnosti od hotela do hotela

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA:
- akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre puta

3. UPLATA NA RATE:
-akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo devizni deo aranžmana. Ostale usluge se plaćaju 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.12.2024. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 15 dana pre puta se deponuju čekovi građana

4. ADMINISTRATIVNA ZABRANA:
- akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, preostali deo u ratama do decembra, bez uvećanja. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. Za sindikate i preduzeća sa kojima imamo sklopljen ugovor mogućnost plaćanja po dogovru

5. PLATNIM KARTICAMA:
- dinacard, visa, visa electron, mastercard, maestro, american express, intesa frendi i do 12 rata

6. KREDITI BANAKA
- realizuju se na osnovu profakture dobijene od organizatora, po uslovima banke na dan sklapanja ugovora. Potvrdu da je kredit odobren kupac dostavlja agenciji najkasnije u roku od 5 dana od dana izdavanja profakture, u protivnom rezervacija se smatra storniranom