supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960
★★★★
Hotel Slovenska plaža

Opis

Lokacija:
Nalazi se u samom centru Budve, na 10 minuta šetnje do antičkog Starog grada. Na jednom mestu skoncentrisano je sve što je potrebno za ugodan odmor - od smeštaja i ishrane do rekreacije i zabave. Restorani, kafei, butici, mini-marketi, galerija, stomatološke i ambulantne ordinacije, frizerski i kozmetički saloni, sportski tereni, bazeni - Slovenska plaža je grad prepun zelenila u malom. Turističko naselje Slovenska plaža je među prvim dobitnicima u Crnoj Gori Eco label sertifikata, sertifikata Evropske Unije za brigu i očuvanje životne sredine. Sertifikat "Eco label" obavezuje da se poslovanje čitavog kompleksa "Slovenska plaža", koji već predstavlja zelenu oazu Budve, bazira na održivom razvoju uz minimalno ugrožavanje prirodnih resursa.

Plaža i bazeni:
Na samo 50 metara od kompleksa prostire se najpoznatija i najduža budvanska plaža - Slovenska plaža, duga 1600 metara. Gosti turističkog naselja koriste ovu plažu, a u zelenom pojasu neposredno uz plažu gosti mogu uz povoljne cene i dodatne popuste koristiti plažni mobilijar.

U okviru kompleksa nalaze se dva bazena Kids Pool i Rondo, na kojima je korišćenje plažnih rekvizita uključeno u cenu. Kids pool otvoreni bazen sa slatkom vodom za najmlađe posetioce nudi vodene tobogane, gumeni grad i celodnevnu animaciju. U večernjim časovima na ovom bazenu održavaju se predstave za decu. Bazen Rondo otvoreni bazen sa slanom vodom nudi mogućnost osveženja i odmora, uz koriščenje djakuzija tokom dana i uživanju u programu animacije u večernjim satima. U okviru bazena Rondo nalazi se i koktel bar gdje se gosti mogu osvežiti različitim bezalkoholnim i alkoholnim koktelima.

Sportski i Wellness sadržaji:
Za one koji žele aktivan odmor na raspolaganju su svakodnevni sportski programi: aqua aerobik, joga, pilates, zumba. Za najmlađe organizovana je škola plivanja. Vežbanje u teretani na otvorenom i učenje salse dodatni su besplatni sadržaji programa sportske animacije. Gosti Slovenske plaže uz određene pogodnosti mogu koristiti wellness & spa centar u okviru hotela Aleksandar (gym sala, sauna i whirlpool) koji se nalazi u neposrednoj blizini kompleksa. U neposrednom okruženju nalazi se 11 teniskih terena koji su uz doplatu dostupni gostima. Isto tako i tereni za mini golf na prostoru od 400m².

Animacija:
Najmlađim gostima je na raspolaganju otvoreni zabavni park u neposrednoj blizini bazena. Na zelenoj površini od 300 m2 deca će se zabaviti u raznovrsnom sadržaju trombolina, tobogana i ostalim zanimljivim sadržajima. U savremeno opremljenoj dečjoj igraonici, koja se nalazi u hotelu Aleksandar, u neposrednoj blizini kompleksa deca mogu koristiti hit dečji lavirint i baby kutka namenjenom najmlađima, uz stalnu pratnju ljubaznog osoblja. Za goste hotela ulaz je slobodan. Posebna ponuda u okviru igraonice je organizacija proslave dečjih rođendana. U večernjim časovima organizovane su različite tematske zabave: folklorne večeri, salsa večeri, karaoka zabave itd...

Muzički program:
je organizovan za posetioce restorana Pjaca, bara Raspućin i bara All inclusive.
U toku letnjeg perioda od 15. juna do 15 septembra na bazenu Rondo otvoren je letnji bioskop, koji gosti hotela mogu posetiti uz posebne pogodnosti. Na pjacetama kompleksa u toku celog leta održavaju se festivali i priredbe: folklora, etno-mediteranske muzike, dečjih predstava, crnogorskog nasleđa, ulličnih pozorišnih trupa i slično, a pristup je besplatan.

Dodatni sadržaji:
Otkriveni i natkriveni parking, uz doplatu, Wirless Internet u celom naselju: sobe, svi javni punktovi- recepcija, lobby, restorani, bazen uz doplatu. Dečja igraonica. Turističe ponude: Rent car, Izleti, transferi, Kozmetički i frizerski salon, novinarnica, galerija

Ishrana:
Polupansion, doručak i večera, švedski sto; all inclusive usluga.
All incl. ponuda za sezonu 2016. uključuje:
tri obroka u buffet stilu: doručak (od 7- 10h)/ ručak (od 12- 14h) i večera (18- 21h), napitak uz obrok, radno vreme all incl. bara od 10- 24h, u 11h - sladoled ili nacionalna poslastica (priganice ili palačinke), u 16h- kolač ili nacionalni desert ili voće ili palačinka, nacionalna pića i napici: vino (crno/ belo); sve vrste sokova; cola, juice, tonic, fanta, ledeni čaj, sve vrste kafa, voda (gazirana/ negazirana); pivo, likeri (kruškovac i domaći amaro), domaće rakije (loza, domaći rum, vinjak, šljivovica, travka), muzički program uživo svaku noć u baru, folklorne večeri jednom sedmično, sportska animacija (aquabic, yoga, pilates, škola plivanja, teretana na otvorenom). Za sve aktivnosti animacije odvojeno su angažovani animatori koji se služe barem Engleskim jezikom, dečija animacija (igraonica na otvorenom, zatvorena igraonica), bazen sa toboganom za decu, dječiji animator

Napomena: navedene informacije u vezi all inclusive usluge su informativnog karaktera. Hotel zadržavo pravo promene.

Smeštaj: Potpuno adaptirane smeštajne jedinice koje opremljenošću i sadržajem odgovaraju kategoriji hotela sa 3+* i 4*, konstantno su predmet pažnje mnogobrojnih gostiju koji se uvek rado vraćaju ovom naselju. Dobro označene i povezane smeštajne jedinice kompleksa omogućavaju gostima jednostavno snalaženje kroz naselje. Naselje čini 10 zasebnih vila, funkcionalnih celina i to: 4 vile u kategoriji 4* sa 441 sobom i 53 apartmana sa terasom i 6 Vila u kategoriji 3+* sa 422 sobe i 100 apartmana sa terasom. Najveći broj soba ima i terasu. Sobe i apartmani su opremljeni standardnom hotelskom opremom:, kupatilo sa tušem, fen, frižider,sef, kablovska TV, klima uređaj, dečji krevetac po potrebi.

DVOKREVETNA SOBA BEZ TERASE / SA TERASOM
Standardna dvokrevetna soba, mogućnost francuskog ili odvojenih ležajeva. Soba je opremljena svom standardnom hotelskom opremom. Prostrano kupatilosa tušem. Kvadratura sobe je približno 21m².

 

Oprema u sobi
Sef
Telefon
Klima uređaj
Sto
Kablovska televizija
Tv sa ravnim ekranom
Internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama)
Servis za buđenje/Alarm
Mini frižider (mini bar na upit)
Utičnica pored kreveta 220 V
Vaga
Dečiji krevetac (uz doplatu)
Orman

Oprema kupatila
Fen
Bade mantil
Kupatilska kozmetika
Sobne papuče
Peškiri
Tuš kabina
Kozmeticko ogledalo

 

STUDIO APARTMAN
Prostrani dvokrevetni apartman. Velika soba sa francuskim ili odvojenim krevetima i garniturom za sedenje. Sofa ima mogućnost razvlačenja. Smeštaj na sofi za dvoe dece do 12 godina ili jedna odrasla osoba kao treća. Terasa na upit sa doplatom.

Oprema u sobi
Sef
Telefon
Klima uređaj
Sto
Hotelski lobby
Kablovska televizija
TV sa ravnim ekranom
Internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama)
Servis za buđenje/Alarm
Mini frižider (mini bar na upit)
Utičnica pored kreveta 220 V
Vaga
Dečiji krevetac (uz doplatu)
Orman

Oprema kupatila
Fen
Bade mantil
Kupatilska kozmetika
Sobne papuče
Peškiri
Tuš kabina
Kozmeticko ogledalo

 

PORODIČNI APARTMAN SA TERASOM
Apartmani prilagođeni porodičnim aranžmanima. Smeštajna jedinica poseduje dve prostorije. Prostrane spavaće sobe opremljene twin ležajevima i sofom za sedenje (mogućnost razvlačenja). Standardno kupatilo sa opremom. U okviru apartmana je i balkon sa mobilijarom za sedenje i pogledom na lepo uredjene vrtove resorta.

 

Oprema u sobi

Sef
Telefon
Klima-air condition
Sto
Hotelski lobby
Kablovska televizija
Flat tv ekran
Internet bez doplate (u sobama i na javnim površinama)
Servis za buđenje/Alarm
Mini frižider (mini bar na upit)
Utičnica pored kreveta
Vaga
Dečiji krevetac (uz doplatu)
Orman

Oprema kupatila
Fen
Bade mantil
Kupatilska kozmetika
Sobne papuče
Peškiri
Tuš kabina
Kozmeticko ogledalo

 

MINIMALAN I MAKSIMALAN BROJ OSOBA PO TIPU SMEŠTAJA  
TIP SMEŠTAJA max.kreveta min.osoba max.osoba min.odrasle max.odrasle max.deca
DVOKREVETNA SOBA BEZ  BALKONA 2+1 1 4 1 3 2
DVOKREVETNA SOBA SA BALKONOM 2+1 1 4 1 3 2
STUDIO BEZ TERASE  2+1 2 4 2 3 2
STUDIO SA TERASOM 2+1 2 4 2 3 2
APARTMAN  BEZ TERASE 2+2 3 4 3 4 2
APARTMAN SA TERASOM 2+2 3 4 3 4 2

 


Cene koje su izražene u evrima, plative su u dinarskoj protivvrednosti,

Za sve rezervacije obračunava se srednji kurs Narodne banke Srbije (NBS).

Cena koja je naznačena u katalogu i Ugovoru o putovanju je formirana na osnovu poslovne politike agencije i ne može da bude predmet prigovora –reklamacije, bez obzira na eventualne ranije ili kasnije popuste, promotivne akcije ili last-minut ponude.


Plaćanje se vrši na jedan od sledećih načina:

MOGUĆNOST PLAĆANJA PLATNIM KARTICAMA BEZ DOLASKA U AGENCIJU

 

1. UPLATA U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE:
First minute popusti vaze za uplatu u celosti prilikom rezervacije
- kod svake vile ispod tabele se nalaze aktuelni popusti za uplatu u celosti
- popusti ne vaze za smene sa *, ukoliko je to drugacije, naznaceno je u napomenama ispod tabele pik
- hotelski smeštaj ima posebne uslove plaćanja i popuste u zavisnosti od hotela do hotela

2. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA:
- akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak minimum 15 dana pre puta

3. UPLATA NA RATE:
-akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, a ostatak u jednakim mesečnim ratama. Na rate može da ide samo devizni deo aranžmana. Ostale usluge se plaćaju 15 dana pre početka aranžmana. Rate dospevaju svakog 15-tog u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.12.2024. godine. Za rate koje dospevaju posle iskorišćenog aranžmana, minimum 15 dana pre puta se deponuju čekovi građana

4. ADMINISTRATIVNA ZABRANA:
- akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora, preostali deo u ratama do decembra, bez uvećanja. Organizator zadržava pravo da vrši selekciju pravnih lica, čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata. Za sindikate i preduzeća sa kojima imamo sklopljen ugovor mogućnost plaćanja po dogovru

5. PLATNIM KARTICAMA:
- dinacard, visa, visa electron, mastercard, maestro, american express, intesa frendi i do 12 rata

6. KREDITI BANAKA
- realizuju se na osnovu profakture dobijene od organizatora, po uslovima banke na dan sklapanja ugovora. Potvrdu da je kredit odobren kupac dostavlja agenciji najkasnije u roku od 5 dana od dana izdavanja profakture, u protivnom rezervacija se smatra storniranom