supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960
★★★★★
Hurghada Bay- Safaga Road, Hurgada, Egipat

Opis

Lokacija:
Swiss Inn Resort (ex. Hilton Hurghada Resort) se nalazi na privatnoj peščanoj plaži, udaljen od aerodroma 6 km, u neposrednoj blizini pešačke zone Memša, od Sakale 7 km. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Kompleks se sastoji od nekoliko zgrada uz plažu i vila koje su smeštene prekoputa ulice. Od 01.01.2021. hotel posluje u sklopu lanca hotela Swiss INN.

Sadržaj hotela:
recepcija, glavni restoran i nekoliko a la karte restorana sa širokom ponudom jela svetskih kuhinja, nekoliko barova uključujući jedan na plaži i pored bazena, bazen sa odvojenim delom za decu, animacija, bazen za decu, igralište, mini disko, dečiji meni u restoranu, diskoteka, fitnes centar, stoni tenis, teniski tereni, sportovi na vodi, škola ronjenja, prodavnice, servis za pranje rublja, menjačnica.

All Inclusive koncept

Ishrana:
All inclusive - „sve uključeno"- doručak, ručak, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića po hotelskim pravilima (samoposluživanje, izbor više jela).

Sadržaj soba:
Klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, WI-FI internet (uz doplatu), sef, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Standardne sobe se nalaze u vila zgradama, prekoputa ulice.
- Standard soba FRONT AREA,
- Standard soba VILLA AREA,
- Standard soba SECOND LINE,

Premium sobe se nalaze u prvoj liniji do mora. Premium sobe imaju maksimum jedan pomoćni ležaj/sofu, koji dele dvoje dece.
- Premium soba,
- Premium soba - pogled more.