supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960
★★★★

Opis

Lokacija: Albatros Sharm Resort (ex Beach Albatros Resort) nalazi se u Hadabi, nedaleko od starog grada Old Market, na litici Ras Om El Said, sa koje se pruža predivan pogled na poluostrvo Ras Mohamed i Sinaj planinu. Hotelska peščanu plaža dužine 1000 m, do koje se gosti spuštaju panoramskim liftom u kuli ili stepenicama, većim delom je sa postepenim ulaskom u more a manjim delom sa koralnim grebenom. Albatros Sharm Resort je udaljen 10 km od centra Naama Bay i 19 km od aerodroma Sharm el Sheikh.

Hotelski sadržaj: Gostima su na rasplaganju glavni restoran Sea View, italijanski restoran Il Caminetto i Beach Restaurant (užine). U ponudi hotela je i nekoliko barova - La Veranda Bar, Active Pool Bar, Club House Bar i Beach Bar, prodavnice, wifi, menjačnica i servis za pranje i peglanje.

Sport i zabava: Albatros Sharm Resort ima 2 spoljašnja bazena, 2 izdvojena bazena za decu, bilijar, teren za tenis (oprema i osvetljenje), boćanje, odbojku na plaži i sportove na vodi. U sklopu spa centra je sauna, tursko kupatilo, parnokupatilo, salon lepote, razne vrste masaža i tetmana. Za najmlađe, pored dečijeg kluba i igrališta, u ponudi je dnevni program sa organizovanim aktivnostima i večernja zabava. Gosti koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate.