supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960
apartmani
Vila Ifigenia Stavros

Opis

Lokacija: vila se nalazi u novom delu Stavrosa, prema Nea Vrasni, na oko 150m od plaže

Koordinate vile: 40°40'16.5"N 23°41'28.4"E

Smještena u živopisnom okruženju Stavrosa, samo korak do blistavih voda Egejskog mora, Vila "Ifigenia-Luxury" predstavlja vrhunac elegancije i udobnosti. Sa idealnom pozicijom, manje od dvesta metara od plaže, ovaj moderna vila zrači jednostavnošću i sofisticiranošću.

Ovaj arhitektonski dragulj, sa svojim čistim linijama i modernim dizajnom, stoji kao simbol sofisticiranosti i stila. Interijer vile odražava elegantnu jednostavnost, sa prostorima obasjanim prirodnim svetlom.

Prostrane terase i otvoreni prostori za odmor nude mesto za uživanje u toplim večernjim povetarcima, dok pažljivo odabrani elementi dekora dodaju dašak lokalnog šarma i topline.

U Vili "Ifigenia-Luxury", svaki detalj je pažljivo osmišljen da stvori prostor odmora i luksuza. Elegancija i modernost su ključne reči kada je reč formama koje su korišćene za uredjenje.

Sa najfinijim keramičkim pločicama koje odražavaju sjaj i čistoću, prostrani tuševi obećavaju osvežavajuće početke dana svakom gostu pružajući osećaj privatnosti i ekskluzivnosti.

MALO ZANIMLJIVOSTI:

Ime "Ifigenia" na grčkom jeziku potiče iz grčke mitologije i znači "jaka po rođenju". Ifigenija je u mitologiji bila kći grčkog kralja Agamemnona i kraljice Klitemnestre. Pravo ime za ovu novu vilu na našem tržištu.

 

Tip smeštaja:
1/3 studio - u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni ležaj (150cm*200cm) i jedan običan ležaj 90cm*200cm)
1/4 mezoneta - u donjoj prostoriji čajna kuhinja i jedan bračni ležaj (150cm*200cm), a u gornjoj prostoriji bračni leažaj (150cm*200cm).