supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960
★★★★★

Opis

Lokacija:
hotel Barcelo Concorde Green Park Palace nalazi se u vrtu površine 50.000 m2, direktno na prelepoj peščanoj plaži u Port El Kantaoui-u, u neposrednoj blizini marine i centra mesta. Od centra Susa je udaljen oko 10 km, od aerodroma u Monastiru 29 km i od aerodroma u Tunisu 140 km. Autobuska stanica je udaljena 150 metara.

Hotelska ponuda:
recepcija, spoljašnji bazen površine 1500 m2, dečiji bazen, unutrašnji bazen sa morskom vodom (greje se zimi), glavni restoran, arapsko-orijentalni restoran, tematski restoran (otvoren od 01.05. do 31.10.), mediteranski restoran (otvoren od 15.06. do 15.09.), nekoliko barova (u lobiju, swim-up bar u bazenu), mini klub za decu 4-12 godina, dečije igralište, dečiji bazen i dnevna animacija nekoliko puta tokom nedelje, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu i bazen, Wi-Fi internet, frizer, osvetljeni teniski teren sa reketima i lopticama (uz depozit), fitnes sala, stoni tenis, odbojka na plaži, luk i strela, boćanje, aquagym, aerobik, zabavni program za decu i odrasle (nekoliko puta u nedelji). Talaso terapija, spa centar, masaže, hamam, kozmetičar i frizer se dodatno plaćaju.

Sobe:
klima uređaj, balkon ili terasa, Wi-Fi internet, kupatilo, bade mantile i papuče, fen, telefon, ventilator, mini frižider (dnevno se obnavljaju voda i osvežavajuća pića), LCD SAT TV, ketler sa izborom čaja i kafe i elektronski sef.

Ishrana:
sve uključeno, obroci se služe po principu samoposluživanja; doručak, ručak, kafa i kolači, večera, u glavnom restoranu. Opciono je moguće rezervisati večeru u jednom od a la cartee restorana. U cenu su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića do 01.00 h (od novembra do aprila do 24.00 h).

Napomena:
od ove godine pripada lancu Barcelo hotela.