supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960
★★★★
Armonia Holiday Village & Spa

Opis

Lokacija:
Jedan od hotela sa najlepšom plažom na obalama Bodruma, nagrađenom plavom zastavom Unesco-a. Sagrađen je 1989. godine na površini od 20.000 m², ali je 2021. renoviran. Od aerodroma je udaljen 54 kilometra što omogućava brz transfer modernim saobraćajnicama. Centar Bodruma, dostupan redovnim dolmuš linijama, nalazi se 25 kilometara od hotela. Za one koji uživaju u dobrom šopingu i šetnji, preporuka je da posete pet kilometara udaljeno mesto Turgutreis, koje turistima daruje i niz drugih zadovoljstava i užitaka.

Plaža:
Hotelska peščana plaža namenjena je isključivo gostima ovog hotelskog kompleksa i idealna je za porodični odmor. Ceo kompleks je prilagođen porodicama sa malom decom i osobama sa poteškoćama u kretanju, jer je izuzetno lak pristup kolicima omogućen kako plaži, tako i barovima, restoranu i ostalom sadržaju. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. Bar na plaži je besplatan za goste hotela.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 302 standardne sobe od kojih su 4 sobe adekvatno opremljene i namenjene za smeštaj osoba sa specijalnim potrebama (površine 20 m², max 4 osobe, 2+2 - francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatnu osobu/dete dodatni pomoćni ležaj – drugo mlađe dete deli ležaj sa roditeljima). U ponudi je i 48 većih Large soba (površine 26 m², max 3+1, francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu kreveti na sprat). Sve sobe su klimatizovane (individualni klima uredjaj) i sa balkonom, opremljene LCD TV-om, telefonom, mini-barom (voda - jedno punjenje dnevno), sefom (plaća se) i fenom.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja, gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 3 a la carte restorana (turski, italijanski - besplatno jednom u toku boravka; riblji - plaća se), WiFi internet na teritoriji hotela (besplatno), 6 barova, 2 spoljašnja bazena, dečiji bazen, 3 tobogana, diskoteka, teniski teren, stoni tenis, mini golf, mali fudbal, košarka, odbojka na plaži, fitnes centar, aerobik, sportovi na vodi, bilijar, pikado, boćanje, animacija, uživo muzika (jednom nedeljno), tursko kupatilo, sauna, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: usluga čuvanja dece, pranje i peglanje veša, doktor, masaže i tretmani u spa centru, motorizovani sportovi na vodi, surfovanje (uz licencu).

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
Tel: +90 252 393 63 15
Fax: +90 252 393 63 18

https://armonia.holiday/

Napomena:
Preporuka za porodice sa decom. Velika prednost ovog hotela je i animacija na srpskom jeziku.