supernova logo

telefon +381 21 6350960
telefon +381 65 5350960
★★★★★
Duja Hotels Bodrum

Opis

Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma oko 23 km, nalazi se u mestu Torba, na oko 10 km od centra grada. Zauzima površinu od 87.000 m², a poslednji put je renoviran i rekonstruisan 2018-2019. godine.

Plaža:
Hotel se nalazi na svojoj 370 m dugoj peščanoj plaži. Na plaži postoji i deo sa pontonom. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Hotel ukupno broji 420 soba koje su raspoređene u glavnoj zgradi, u objektima pored glavne zgrade (village room) i u objektu koji se nalazi na samom ulasku u kompleks (club room).
Club soba je površine 24 m², za najviše 4 osobe; max 2+2 (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Village soba je površine 23–35 m², za najviše 4 osobe (2+2 ili 3+1; može imati francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje).
Hotel soba sa pogledom na more je površine 23–33 m²; za 2+2 ili 3+1 (francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje). Deluxe suite sobe su površine 65 m², za max 2+2 ili 3+1 i imaju jednu sobu koja ima francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, dok druga soba ima francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ ili sofa na razvlačenje. Deluxe family suite sa pogledom na baštu (površine 95 m², sastoje se iz dve sobe; jedna soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, druga soba francuski ležaj ili dva odvojena ležaja/ili sofa na razvlačenje) ili na more (površine 85 m², sastoje se iz jedne spavaće sobe; francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, za dodatne osobe/decu dobija se dodatni pomoćni ležaj ili sofa na razvlačenje) su namenjene za 4+2 osobe.
Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo, fen, mini bar (besplatno), set za kafu i čaj, ketler, telefon, sef (besplatno), WiFi, telefon i balkon ili terasa.

Hotelski sadržaji:
Od hotelskih sadržaja gostima je na raspolaganju: glavni restoran, 5 à la carte restorana (jednom tokom boravka besplatno uz rezervaciju – riblji, italijanski, meksički, azijski i turski), 8 barova, spoljašnji bazen, dečiji bazen, bazen sa dva tobogana, relax bazen, unutrašnji bazen, WiFi, dve konferencijske sale, tursko kupatilo, parno kupatilo, sauna, joga, pilates, dečiji mini klub (4-12 godina), fitness centar, stoni tenis, košarka, odbojka, pikado, mini fudbal, jutarnja gimnastika, aerobik i akvabik, boćanje i animacioni programi.

Usluge uz doplatu: masaže i tretmani u spa centru, usluga lekara, usluga čuvanja dece, frizer, bilijar, ronjenje, sportovi na vodi, osvetljenje teniskog terena, usluga pranja i peglanja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:

Tel: +90 252 424 00 00

www.dujabodrum.com

Napomena:
Moderan i udoban hotel poznatog hotelskog lanca, smešten na uzvišenju odakle se pruža prelep pogled na Bodrumski zaliv. Preporuka za sve tipove gostiju.